Au început înscrierile pentru cel mai mare concurs ce se adresează fotografilor și videografilor de nuntă din România

0

120 de jurați din 34 de țări fac parte din juriu

Fotografi-cameramani.ro, catalog al fotografilor și cameramanilor de nuntă, lansează cea de-a unsprezecea ediție a concursului anual de fotografie și videografie de nuntă din România. 120 de jurați din 34 de țări fac parte din juriul internațional, cel care va desemna materialele câștigătoare. 

Participanții se pot înscrie în concurs cu cele mai bune materiale proprii, realizate în ultimul an de zile. Înscrierile în concurs se pot face rapid, utilizând o platformă special dedicată pentru propunerea materialelor, care poate fi accesată aici.

Înscrierile la concurs sunt gratuite. Fotografii și videografii Premium pot înscrie materiale la toate categoriile de concurs, iar cei gratuiți la aproape jumătate dintre acestea.

“A 11-a ediție a concursului Fotografi-Cameramani.ro se anunță mai intensă ca niciodată. Rămâne competiția de referință pentru fotografia și videografia de nuntă din România, prin care se aleg cei mai buni fotografi și videografi de eveniment și suntem bucuroși că o putem organiza alături de comunitatea noastră și în acest an. Vom afla rezultatele în cadrul unei gale care se va desfășura în martie 2024, în prezența fotografilor și videografilor din catalog.”, spun organizatorii Concursului.

Competiția include un număr de 26 categorii pentru fotografii și 8 categorii pentru videoclipuri.

Aceasta se va desfășura în două etape:

  • cea de nominalizare, în care cele mai bune materiale vor fi selectate de către o comisie de nominalizare locală (foto și video);
  • cea de jurizare, în care materialele nominalizate vor fi notate de către un juriu internațional (72 jurați pentru foto, 48 jurați pentru video, din 34 țări).

În urma jurizării, se vor stabili câștigătorii categoriilor de concurs, precum și Fotograful și Videograful Anului, conform regulamentului. Câștigătorii sunt anunțați în luna martie 2024.

Dincolo de competiţia propriu-zisă, participanții pot câștiga, în cadrul unei tombole, schimburi de experiență și întâlniri cu profesioniști din domeniu, materializate prin participarea la workshop-uri și evenimente dedicate fotografiei și videografiei de nuntă organizate în țară, sau prin programe de mentoring 1:1.

Partenerii ce oferă aceste locuri sunt:

  • Foto: Paulian Prăjitură (Adora Studio), Alex Lupașcu, Alex Păsărelu, Alexandru Abiculesei, Ana Dermanschi, Andrei Dumitrache, Andrei Dumitrescu, Ciprian Dumitrescu, Claudiu Vereș, Conferința Națională de Fotografie, Constantin Plugari, Cromatica Photography, Dorin Catrinescu – ID-Brothers, Florin Ștefan, Laurențiu Nica, Marius Marcoci, Mihai Roman, Norbert Gubincsik, Olga Vușcan, Ovidiu Leșan, Paul Budușan, Sebastian Purice, Symbiosis Workshop (Cătălin Gogan & Mario Silaghi), Tell A Story, Theo Manusaride, Tudor Bolnavu, Vali Matei, Vlad Lodoabă, Vlad Pahonțu și Vlad Solomon.
  • Video: Adrian Anghel, Adrian Bucur, Alex Militaru, Damian Films, Dan Pop – lifeisafilm, Darius Cornean, Flavius Medan, Igor Catrinescu – ID-Brothers, Ion Marin, Ionuț Petrescu, Marius Soroceanu, Pavel Macovei, ProMediaStudio, Robert Lucaci – RAW Media, Ștefan Mirea și Vladislav Dermanschi.

Puteți afla mai multe detalii despre concurs, dar și despre catalogul Fotografi-Cameramani accesând link-urile de mai jos:

Detalii concurs foto  Detalii concurs video   Website   Blog   Facebook

Fotografi-Cameramani este cel mai mare catalog de fotografi și videografi de nuntă din România, prezentând portofoliile a peste 3500 membri. Până în prezent, peste 80,000 de miri au contractat prin intermediul catalogului servicii foto / video oferite de către membrii site-ului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.