A început Women in Music Business Mentorship Program 2022

0

Women in Music Business Mentorship Program – programul de mentorat dedicat femeilor din industria muzicală din Romania, a început în această săptămână. În cadrul evenimentului de lansare de la J’ai Bistrot mentorii din program și-au cunoscut viitoarele mentees cărora le vor oferi suport, informații și inspirație în următoarele 7 luni. Participantele în program vor beneficia de sesiuni one-to-one cu mentorii, întâlniri de grup,  workshop-uri și paneluri pe diverse teme legate de industria muzicală.

Ajuns la a doua ediție, Women in Music Business Mentorship Program adresează o problemă frecventă din industriile culturale și creative –  subreprezentarea profesională a femeilor. Cu toate că scena românească se bucură de prezența multor artiste, mediul antreprenorial din spatele scenei este în continuare dominat de bărbați. Programul își propune să contribuie la dezvoltarea unei noi generații de antreprenoare în industria muzicală din România.

Mentorii și mentees Women in Music Business Mentorship Program 2022 sunt:

Alina Manole (Luna Pătrată)- Cristina Lupu
Anamaria Hâncu (SAGA Festival // INNA, Antonia & Delia) – Alina Bălan
Anca Lupeș ( Indiero // MMB // Star Management)- Călina Maria Purje
Gilda Comârzan (Radio Guerrilla) – Amira Andronic
Ioana Chereji (UNTOLD & Neversea) – Cezara Bolborici
Iulia Pop (Overground Music) – Athena Popa
Laura Coroianu (EMAGIC) – Iuliana Burciu
Mara Ciama (Irina Rimes, Vanotek & Dara) – Oana Călin
Olga Juverdeanu (Global Records) – Andreea Dascălu
Roxana Alexandru (Romanian Artists Agency)- Claudia Predoana

Spre deosebire de prima ediție, anul acesta vom avea mai multe întâlniri de grup, dar și mai multe workshop-uri astfel încât să acoperim cât mai multe arii de interes ale participantelor în program. O altă noutate este că o parte din întâlnirile de grup se vor ține în locații
speciale, de exemplu ne vor fi gazde studiourile Kiss FM, birourile Global Records, dar 
și birourile echipei UNTOLD. Scopul este să creăm cât mai multe oportunități de networking pentru toate doamnele din program – atât mentori, cât și participante. Judecând după entuziasmul de la prima întâlnire din această ediție, ne așteaptă câteva luni foarte interesante și abia așteptăm să le cunoaștem mai bine pe noile participante din program.’ declară Carina Sava, inițiatoarea și coordonatoarea programului.

Women in Music Business Mentorship Program este organizat de Asociația Women in Music Romania și este susținut de Asociația RAW Music.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.