Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Noi, Himalaya” fotografie la Timisoara!

0

Via liberinmiscare.ro am aflat despre o expozitie foto din Timisoara! Este vorba despre expeditia din Himalaya la care a participat Cristian Tzecu. Fotografiile sale incanta deja publicul din 2008! Citeste mai jos cateva cuvinte despre expeditie si despre fotografie, de pe site-ul organizatorilor departeata.ro Daca esti in Timisoara in perioada februarie – martie mergi si la expozitie! O sa-ti placa!

himalaya-foto„2008 a fost un an foarte prielnic pentru expeditii: doua dintre ele în Himalaya indiana, respectiv cea nepaleza.
Prima a fost atipica, deoarece nu am escaladat niciun vârf, dar în schimb am folosit mult bicicleta pentru deplasare. Am pedalat prin Delhi, McLeod Ganj (resedinta guvernului tibetan în exil), Srinagar – în inima Kashmirului. Dar mai ales în Ladakh, supranumit Micul Tibet. Aici am urcat pe biciclete în Khardung-La, 5374 metri, considerata de indieni ca cea mai înalta trecatoare auto din lume, dar am vazut si peisaje fantastice, oameni deosebiti.

A doua expeditie a fost în Nepal, în zona SoloKhumbu, aproape de Everest. Aici am urcat pe Island Peak, de 6189 metri, si am încercat frumosul si tehnicul munte Ama Dablam, de 6812 metri, de al carui vârf ne-au despartit 300 metri.

În urma acestor fascinante experiente au rezultat mii de fotografii. Cea de pe afis a câstigat sectiunea Paysage-Voyage a concursului anual organizat de revista franceza Photo. Acest lucru a catalizat întâlnirea mea cu D-l Eric Baude, directorul Centrului Cultural Francez din Timisoara. Cu sprijinul CCF, si cu ajutorul Continental, expozitia la care va invit a vazut lumina.”

himalaya-cristi-tzecu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.