Up România devine partenerul Casei Ronald McDonald București în cadrul programului „Adopt-a-Room”

0

Fundația pentru Copii Ronald McDonald anunță un nou parteneriat în cadrul programului „Adopt-a-Room”. Up România va sprijini Casa Ronald McDonald București prin luarea în custodie a Camerei nr. 1 timp de un an. Astfel, compania va asigura sprijin tuturor familiilor cazate în această cameră și va contribui la continuitatea activității Casei Ronald McDonald București.

Construită în incinta Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Casa Ronald McDonald București a fost inaugurată în anul 2003 și până în prezent a găzduit peste 11.500 de persoane. Aici, familiile copiilor internați pe perioade îndelungate se pot odihni, li se asigură mese calde zilnice, pachete cu bunuri de primă necesitate și consiliere. În acest fel, părinții se află în orice moment la câțiva pași de patul micului pacient, iar singura lor grijă este sănătatea acestuia.

Dincolo de rentabilitate, de cifră de afaceri, Up este despre oameni, despre business, despre experienţe. Susţinem cauzele în care credem, cele care ne aduc cu un pas mai aproape de Mai bine, în fiecare zi. Unul dintre parteneriatele noastre de suflet este cel cu Fundaţia Ronald McDonald și este un motiv de mândrie pentru noi să ne putem număra nu doar printre prietenii şi susţinătorii acesteia, ci şi printre părinţii adoptivi ai unei camere din Casa Ronald McDonald București”, a declarat Elena Pap. Director Regional Up Group şi Director General, Up România.

Președinta Fundației pentru Copii Ronald McDonald, Amalia Năstase a declarat „Suntem recunoscători să fim înconjurați de oameni buni cu care împărtășim aceleași valori, așa cum sunt partenerii și prietenii noștri de la Up România. Le mulțumim pentru implicarea generoasă în numele tuturor familiilor care vor locui aici. Suntem convinși că binele unește mereu oamenii, iar oamenii unesc familii și le țin împreună.”

Despre Up România

Up România face parte din Grupul Up. Cu o prezență de 20 ani în România, compania oferă celor peste 20.000 de societăți client diverse instrumente de motivare: tichete de masă Up Dejun, Up Cadou, vouchere de vacanță Up Vacanță, tichete sociale și tichete sociale pentru grădiniță Up Social, tichete culturale Up Cultură si o platforma de beneficii flexibile Up Multibeneficii.

Up România este specializată în soluții moderne de plată și de optimizare a costurilor pentru companii, angajați și parteneri comercianți.  Prin tot ceea ce facem, susținem creșterea puterii de cumpărare și îmbunătățirea calității vieții angajaților si societății, în general. Alimentație mai sănătoasă, acces la recreere și la cultură, consum responsabil, sustenabilitate – valori în care credem și pe care le susținem zi de zi. Pentru că știm că a construi o societate durabilă este ceva ce depinde și de noi.  

Despre Fundația pentru Copii Ronald McDonald

De 24 de ani, Fundația pentru Copii Ronald McDonald dezvoltă proiecte și programe care îmbunătățesc calitatea vieții și a sănătății copiilor din toată țara. Prin Casele Ronald McDonald de la București și Timișoara, dar și prin noile proiecte de Casă de la Iași și București, Fundația susține continuu familiile cu copii care au nevoie de spitalizare pe o perioadă îndelungată, prin asigurarea de cazare gratuită și servicii suport. De asemenea, anual, spitale de copii și secții de pediatrie din toată țara primesc sprijinul Fundației sub forma dotărilor cu echipamente, aparatură și consumabile, necesare acordării actului medical în condiții optime.

Începând cu anul 2017, Fundația este coordonată de Consiliul Director, din care fac parte:

Dna. Amalia Nastase, Founder & CEO Amalia Năstase Communications

Dl. Ștefan Iordache, Chief Operating Officer Publicis One Romania

Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicină sportivă

Dl. Valentin Truță, General Counsel Hili Ventures

Dl. Martin Xuereb, Președinte Ronald McDonald House Charities Malta

www.rmhc.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.