START înscrieri la Maratonul Olteniei 2022, powered by CEZ România

0

Maratonul Olteniei celebrează 10 ani de #MOtivație pentru sport și fapte bune!

Înscrie-te la ediția aniversară din 27-28 august 2022, la Râmnicu Vâlcea!

2022 este anul perfect pentru a-ți testa nivelul MOtivației.

Ți-am pregătit cel mai potrivit moment: ediția cu numărul 10 a Maratonului Olteniei, pe traseele tradiționale ale competiției powered by CEZ România.

În cele 9 ediții de până acum am învățat că pasiunea pentru mișcare ne aduce împreună, de fiecare dată, indiferent de situație, iar determinarea ne dictează fiecare pas.

Ca întotdeauna, împreună aducem multă #energiepentrubine în comunitățile locale pentru că, și cu această ediție, CEZ dublează și donează taxele de participare către 3 cauze sociale.

Te invităm să te înscrii la ediția aniversară Maratonul Olteniei și împreună să luăm startul curselor fizice pe 27 și 28 august, în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea și la probele virtuale în perioada

1 – 31 iulie, MOtivați, antrenați și implicați.

Înscrierile pentru cursa fizică desfășurată la Râmnicu Vâlcea, în perioada 27 – 28 august sunt deschise pe https://maratonulolteniei.ro/inscriere pentru cele 2 categorii de concurs, în limita a 700 de locuri:

* Cursa MTB Cross Country, cu două variante de traseu: scurt, de 22 km și lung, de 33 km (sâmbătă, 27 august, cu start din Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea);

* Cursa Trail Run, cu două variante de traseu: crosul de 12 km și semimaratonul de 22 km (duminică, 28 august, cu start din Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea).

Inscrie-te aici!

Dacă ultimul weekend din luna august nu îți permite să participi la cursele fizice, avem 150 locuri la Maratonul Virtual, în perioada

1 – 31 iulie.

Pe lângă probele tradiționale, îți lansăm o provocare atractivă:

* RUN Challenge 31 zile – 100 km Trail Run, BIKE Challenge 31 zile – 1000 km MTB realizați în 31 de zile, pentru cei mai MOtivați participanți;

* Probe tradiționale: RUN 1 zi – 12 km Trail, BIKE 1 zi  – 22 km MTB – pentru cei care doresc să facă o faptă bună prin mișcare.

Totodată, cursa pentru persoane cu dizabilități va fi, ca de fiecare dată, gratuită, în limita celor 20 de locuri disponibile (wheelchair 12 km într-o zi sau wheelchair Challenge, 60 de km în 31 zile).

Plata taxei de înscriere se poate realiza:

* Online, cu cardul (conform instrucțiunilor primite în momentul bifării acestei opțiuni la înscrierea online).

* Prin transfer bancar, în contul Asociației Smart Atletic Team, deschis la UniCredit Bank, Sucursala Nicolae Titulescu din București, cont în LEI – RO50BACX0000001250372000, CIF – 30822917, cu mențiunea Taxă înscriere Maratonul Olteniei 2022 (persoanele care nu dețin un cont bancar pot face și o depunere în contul menționat, la orice sucursală Unicredit Bank din România).

Urmărește www.maratonulolteniei.ro și pagina de Facebook pentru a afla mai multe detalii despre regulamentul competiției, înscrieri, taxe de participare, metode de plată, trasee sau categorii de vârstă.

Nu uita că Maratonul Olteniei are și propria aplicație mobilă care poate fi descărcată din:

*  Google Play – http://bit.ly/2MD9S2B

*  App Store – https://apple.co/2M0FQq4

Abia așteptăm să alergăm și să pedalăm pentru a face sport și fapte bune.

Ne vedem la START!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.