Programul „În stare de bine”: În mai puțin de 10 zile, ONG-urile își vor putea depune propunerile de proiecte în cadrul apelului 2/2021

0

În perioada 23-25 iunie 2021, ONG-urile își vor putea înscrie propunerile de proiecte în cadrul celui de-al doilea apel al programului „În stare de bine” susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Prin program se urmărește creșterea calității vieții locuitorilor din comunitățile rurale și urbane, prin sprijinirea inițiativelor care au un impact pozitiv în domeniile Cultură, Sport sau Viaţă Sănătoasă şi care se adresează cu grupurile vulnerabile și comunităților din care acestea fac parte.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.