Pirelli a fost reconfirmată printre cele mai bune companii în domeniul sustenabilității cu calificarea de „Top 1%”

0

Este cel mai înalt nivel de recunoaștere, bazat pe analiza profilurilor de sustenabilitate a 9.400 de companii, Pirelli fiind singura din sectorul său inclusă la nivel global

Pirelli a fost confirmată din nou printre cele mai bune companii în domeniul sustenabilității la nivel global, obținând calificarea „Top 1%” – singura din sectorul Componente Auto la nivel global. Acesta este cel mai înalt nivel de recunoaștere în contextul Anuarului Sustenabilității 2024, publicat de S&P Global, pe baza analizei profilurilor de sustenabilitate a 9.400 de companii.

Rezultatul este urmarea scorului obținut de Pirelli în cadrul Evaluării Sustenabilității Corporative 2023 pentru indicii de sustenabilitate Dow Jones de la S&P Global, unde compania a obținut primul loc în sectoarele Componente Auto și Automobile ale indicilor Dow Jones de Sustenabilitate Mondială și Europeană, cu un scor de 84 de puncte (revizuit de la 83 inițial). 

Marco Tronchetti Provera, vicepreședinte executiv și director general al Pirelli, a declarat: 

„Fiind din nou recunoscută în acest an ca unul dintre lideri în Anuarul de sustenabilitate confirmă capacitatea Pirelli de a-și integra strategia de sustenabilitate de-a lungul întregului lanț valoric. Aceste rezultate concrete și obiective provocatoare sunt obținute doar cu angajamentul tuturor”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.