Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Novartis România lansează programul #TratamentulTauLaIndemana.

0

Prin intermediul acestui program de sprijin, pacientii care suferă de anumite afecțiuni oncologice sau hematologice își pot urma, în siguranță, tratamentul de care au nevoie.

În contextul valului patru al pandemiei COVID-19, Novartis Romania lansează programul #TratamentulTauLaIndemana, pentru a ajuta pacienții cu anumite afectiuni oncologice și hematologice să își continue, în siguranță, tratamentele cu produsele Novartis ce pot fi eliberate în farmaciile de circuit deschis. Prin intermediul acestui program, pacientii își pot limita deplasările pe distanțe mari, în zone aglomerate, cu risc de îmbolnăvire sau folosind mijloacele de transport în comun.

Siguranța pacienților este principala noastră prioritate, iar #TratamentulTauLaIndemana vine în ajutorul pacienților cu afectiuni grave, pentru care pandemia aduce provocări suplimentare în ceea ce privește administrarea tratamentului și accesului la terapiile de care au nevoie. Am creat o platformă usor de folosit, care este o punte de legătură între pacient, medicul curant și farmacist, gândită să îmbunătățească accesul la tratament și să eficientizeze managementul bolii.”, a explicat Ahmed ElNawawi, Oncology General Manager Novartis România.

#TratamentulTauLaIndemana oferă pacientilor, dar și profesioniștilor din domeniul sănătății, medicilor, și farmaciștilor posibilitatea de a rezerva tratamentul prescris în cea mai apropiată farmacie disponibilă.

Programul #TratamentulTauLaIndemana poate fi accesat prin platforma online www.tratamentultaulaindemana.ro sau apelând numerele de telefon gratuite *5555 pentru apelurile de pe telefonul mobil sau 031 005 5555 din rețelele fixe, în intervalul orar 08:00-20:00.

Medicul curant, personalul care oferă servicii de asistență medicală sau pacientul încarcă rețeta electronică în platforma www.tratamentultaulaindemana.ro, iar farmacia care dorește să proceseze comanda semnalează acest lucru, utilizatorii fiind informați prin intermediul sistemului. Pacientul primește o notificare cu privire la farmacia la care poate merge să își ridice tratamentul prescris.

Accesarea programului cuprinde câțiva pași simpli, iar call-center-ul dedicat este la dispoziția tuturor utilizatorilor, fie că sunt pacienți, medici sau farmaciști, pentru a-i ghida de-a lungul procesului și a asigura cel mai rapid acces posibil la terapiile prescrise.

***

Despre Grupul Novartis în România

Novartis reinventează medicina pentru a îmbunătăți și a prelungi viața oamenilor. În calitate de companie farmaceutică globală de top, Novartis folosește inovația științifică și tehnologia digitală pentru a crea tratamente revolutionare în domeniile medicale în care există cea mai mare nevoie.

În România, Grupul Novartis, este prezent prin 2 entități juridice: Novartis Pharma Services Romania SRL (care include diviziile de Pharma și Oncologie) și Sandoz SRL, cu peste 650 de angajați dedicați susținerii sistemului de sănătate din țară. Raportat la numărul de studii clinice inițiate în ultima decadă în România, Grupul Novartis in România este în topul companiilor care investesc în cercetare și dezvoltare.

Fabrica Sandoz din Târgu-Mureș produce medicamente pentru România și pentru alte 60 de țări din Europa, America de Nord și alte regiuni. Compania are un portofoliu vast de medicamente inovatoare, generice și biosimilare, care acoperă arii precum oncologie, boli cardiovasculare, imunologie, dermatologie, neurologie, oftalmologie, boli respiratorii și altele.

Descoperă mai multe pe www.novartis.com și pe www.novartis.com.ro

Novartis Romania este pe LinkedIn. Urmărește-ne aici www.linkedin.com/company/novartis-romania

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.