HP sărbătorește primii câștigători ai premiilor Amplify Impact

0

P Inc. (NYSE: HPQ) a anunțat câștigătorii premiilor inaugurale Amplify Impact 2022, care celebrează realizările partenerilor pentru un Impact Sustenabil, la șase categorii, inclusiv Amplify Impact Global Leader Award, Sustainability Business Award, Business Excellence Award, Climate Action Award, Diversity, Equity & Inclusion Strategy Award și HP LIFE Award. Câștigătorii vor fi premiați în cadrul conferinței HP Amplify Partner, care va avea loc în perioada 28-30 martie, la Chicago.

HP Amplify Impact e un program de evaluare, resurse și formare a partenerilor, primul de acest fel din industrie, care valorifică investițiile și inițiativele extinse ale HP pentru un Impact Sustenabil. Până în prezent, toți partenerii înscriși în program au dezvoltat planuri de sustenabilitate folosind prima platformă de acest fel din lume și și-au depășit obiectivele inițiale.

„Partenerii HP Amplify Impact înțeleg că a fi lider în domeniul sustenabilității nu este oportun doar pentru planetă, ci și pentru afaceri, câștigând contracte și generând creștere”, a declarat Kobi Elbaz, General Manager HP Global Channel. „Suntem încântați să îi sărbătorim pe partenerii care au depășit așteptările pentru a avea un impact semnificativ în categoriile în care s-au înscris, reducând pe parcursul acestui proces amprenta de mediu a clienților lor și sprijinind în același timp demersul HP de a deveni cea mai sustenabilă și onestă companie de tehnologie din lume.”

HP Amplify Impact Award 2022

Printre beneficiarii premiilor HP Amplify Impact 2022 se numără:

  • Global Leader Award – Introstat, Africa de Sud – cea mai bună performanță globală în materie de sustenabilitate.
  • Business Excellence Award – Bechtle Logistik & Service, Pan-Europa – performanțe remarcabile în ceea ce privește promovarea unei afaceri sustenabile.
  • Sustainability Business AwardAdvania, Suedia – cel mai mare procent de vânzări influențate de sustenabilitate, la nivel global.
  • Diversity, Equity, and Inclusion (DE&I) Strategy AwardTruis Pty Ltd, Australia – cea mai eficientă strategie DE&I.
  • Climate Action Award – CNW IT-Systeme, Germania – partenerul cu cel mai cuprinzător plan de acțiune.
  • HP LIFE Award – Introstat, Africa de Sud – partenerul cu cel mai mare număr de cursuri HP LIFE finalizate.

Lista completă a celor 43 de câștigători, din toate categoriile, la nivel mondial poate fi accesată aici.

Noile beneficii susțin un demers global continuu

Pe baza impresiilor primite de la partenerii HP, au fost adăugate noi beneficii pentru a-i sprijini în continuare să își atingă obiectivele de sustenabilitate. Noua platformă de proiecte comunitare Global Good conectează partenerii cu o serie de proiecte care oferă oportunități de voluntariat și donații prin intermediul ONG-urilor din întreaga lume.

Un alt beneficiu nou: caracteristici suplimentare pe platforma HP Find a Reseller, care îi pun în evidență pe partenerii HP Amplify Impact, în condițiile în care clienții caută reselleri ce împărtășesc aceleași valori.

„Singuri, ca o companie, putem avea un impact semnificativ”, a declarat James McCall, Chief Sustainability Officer la HP. „Dar, atunci când suntem alături de mii de parteneri de distribuție, putem accelera schimbarea în întreaga industrie IT. Liderii Amplify Impact pe care îi sărbătorim astăzi fac un pas mai departe, având un impact pozitiv și de durată în comunitățile lor locale și pentru generațiile viitoare.”

Implicarea partenerilor din întreaga lume în programul HP Amplify Impact e dovada unei culturii organizaționale orientate spre scop, cultură care unește ecosistemul HP și comunitatea globală de parteneri. Partenerii HP manifestă în continuare un interes extraordinar, cu o creștere de peste 250% a numărului de cursuri de formare HP Sustainable Impact finalizate.

Partenerii pot afla mai multe informații pe HP Partner Portal. Detalii despre programul HP Amplify Impact găsiți pe HP Newsroom.

Despre HP

HP Inc. (NYSE: HPQ) este un lider global în domeniul tehnologiei și creator de soluții care permit oamenilor să dea viață ideilor lor și să se conecteze cu lucrurile care contează. Prezent în peste 170 de țări, HP oferă o gamă largă de dispozitive, servicii și abonamente inovatoare și sustenabile pentru sisteme de calcul, imprimante, soluții de imprimare 3D, muncă hibridă, gaming și multe altele. Pentru mai multe informații vizitează http://www.hp.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.