Etapa zonală a celei mai mari competiții  pentru elevi – ONSS Cupa Tymbark Junior – este în plină desfășurare  

0

Participanții la campionatul de fotbal ONSS Cupa Tymbark Junior sunt tot mai aproape de visul de a deveni campioni. Faza zonală a ediției de anul acesta, premergătoare etapei finale, este în plină desfășurare, urmând a se încheia la finalul lunii aprilie. Peste 3.000 de copii pasionați de fotbal, fete și băieți, îndrumați de profesorii de sport din școlile lor, joacă fotbal în această etapă. Meciurile se desfășoară în 22 de localități din țară. Marea Finală va avea loc pe 22 mai, pe Stadionul Municipal „Constantina Diță” din Târgu Jiu.

Pe întreaga durată a lunii aprilie, elevi din toată țara, fete și băieți, se întrec în etapa zonală a campionatului de fotbal ONSS Cupa Tymbark Junior. Pentru categoria de vârstă U8, această etapă reprezintă etapa finală. Câștigătorii de la categoriile U10 și U12 se vor întrece în Marea Finală din luna mai pentru titlul de campioni.

Actuala ediție a celei mai mari competiții de fotbal pentru copii din țara noastră s-a bucurat de un debut fulminant! Aproape 140.000 de elevi au intrat în competiție, ediția aceasta având cu peste 30% mai mulți elevi înscriși față de ediția anterioară.

„Este o bucurie și satisfacție că urmăresc evoluția remarcabilă a competiției ONSS Cupa Tymbark Junior în această ediție, unde am constatat o creștere semnificativă de peste treizeci la sută în numărul elevilor, atât băieți cât și fete, înscriși în competiție față de anul precedent, având anul acesta un număr de participanți de aproape 140.000 de copii. Felicit organizatorii, participanții și pe toți cei implicați în desfășurarea ONSS Cupa Tymbark Junior pentru eforturile lor în promovarea fotbalului juvenil și pentru contribuția lor la sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri”, a spus Răzvan Burleanu, președintele FRF.

La meciurile fazei zonale aferente Bucureștiului, micii fotbaliști s-au bucurat de susținerea unui reprezentant de onoare al fotbalului românesc – Miodrag Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni, jucător de bază în Echipa Națională a României în anii ’90, ambasador al competiției încă de la prima ediție. Ca de fiecare dată, a urmărit cu mare interes jocul celor mici, susținând cu aplauze atât învingătorii cât și învinșii, într-o demonstrație de sportivitate și pasiune nesfârșită pentru Sportul Rege.

„Am ajuns într-o etapă importantă a acestei competiții, care ne aduce an de an satisfacții și bucurii. Sunt sigur că vom vedea din nou multă ambiție, talent și nu în ultimul rând bucuria de a juca fotbal. Le doresc tuturor mult succes și aștept cu nerăbdare să ne întâlnim la Marea Finală din luna mai ”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.

Proiectul Cupa Tymbark Junior valorifică noi oportunități de dezvoltare pentru îndeplinirea promisiunilor făcute încă de la inițierea sa, de a încuraja copiii din toată țara să facă mișcare, să își pună în valoare potențialul sportiv și să își descopere talentul la fotbal.

Hidratarea micilor fotbaliști, dorința de a deveni campioni la fotbal și setea de performanță vor fi susținute pe teren de Bucovina, Apa Oficială a Cupei Tymbark Junior.

Parcursul echipelor participante la Cupa Tymbark, dar și alte informații despre competiție găsiți aici: https://www.facebook.com/CupaTymbarkJuniorhttps://www.facebook.com/ImpreunaSuntemFotbal.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Anca Ionescu                                                            Ioana Vișean

Attitude PR                                                                Maspex Romania

Communications Specialist                                           Communications Manager

0040 747 501 016                                                      0040 740 005 074

anca@attitudepr.ro                                                       i.visean@maspex.ro

Despre Maspex Romania

Cu o experienţă de peste 28 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri sărate, apă minerală naturală.

Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: Tymbark, Bucovina, Tedi, La Festa, Salatini, Ciao, Figo, Tiger, Alcalia, Rollini d’Oro, Arnos, Vălenii de Munte, Zubrowka.

Contribuim continuu la crearea unui cadru sănătos de dezvoltare pentru noile generații, acordăm o atenție desosebită principiilor sănătoase și implementăm proiecte sociale care au scopul de a îmbunătăți calitatea vieții prin educație, nutriție echilibrată, sport și mișcare, avem grijă de mediul înconjurător. Școala Siguranței Tedi (www.scoalatedi.ro), Cupa Tymbark Junior (www.cupatymbark.ro), Tedi și prietenii naturii (www.tediprietenulnaturii.ro), Protejăm Ținutul Echilibrului, Spitale Colorate sunt câteva dintre proiectele noastre de succes, care au grijă astăzi de generațiile de mâine.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.