Deadline-ul pentru aplicarea la una dintre cele 4 burse Transilvania Executive Education MBA este 10 decembrie

0
 • Noul deadline: 10 decembrie
 • Fiecare dintre cele 3 burse acoperă 50% din valoarea programului (9.400 de euro) 
 • O bursă acoperă 25% din taxa programului (4.700 de euro) 
 • Cursurile încep în 29 februarie 2024

Transilvania Executive Education (TEE) anunță extinderea termenului de înscriere pentru competiția burselor parțiale de studiu la TEE Executive MBA, așa încât acesta este 10 decembrie. Această decizie a fost luată pentru ca toți cei interesați de program să aibă șansa de a se alătura comunității EMBA.

Programul TEE EMBA oferă oportunități de dezvoltare profesională și pregătește lideri pentru provocările complexe ale mediului de afaceri. Bursele EMBA oferă susținere financiară semnificativă pentru a sprijini candidații în realizarea obiectivelor lor academice și profesionale: BT acordă două burse, Bursele Roberto Marzanati, iar EVERGENT Investments, o bursă – fiecare în valoare de 9.400 de euro, acoperind 50% din taxa pentru cei doi ani de studiu. Comunitatea Alumni Executive MBA oferă pentru prima dată o bursă, care înseamnă 25% din taxa de studiu, și anume 4.700 de euro. 

Calendarul actualizat: 

 • 6 noiembrie – 10 decembrie: Înscriere în competiție pe siteul MBA;
 • 11-17 decembrie: Evaluarea candidaților;
 • 18 decembrie: Anunțarea câştigătorilor burselor pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education.

Pentru înscrierea în competiție este nevoie de următoarele: 

 1. Completarea celor două etape din formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website-ul TEE:

– business plan, folosind modelul din formularul de înscriere; 

– un eseu care să răspundă la întrebarea: Cum schimbă tehnologia modul în care managerii își organizează munca?

 1. CV în limba engleză/sau menționarea link-ului către profilul de LinkedIn în emailul de înscriere. Este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social. 
 2. O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator. 
 3. Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în data de 10 decembrie a.c. (inclusiv).

Transilvania Executive Education

Despre Transilvania Executive Education:

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 9 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, EVERGENT Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume, să ofere acces în România la oportunități educaționale oferite la standarde internaționale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.