Cu grijă față de vârstnici: Schaeffler România gătește pentru 65 de seniori o #CinaCuFolos

0
  • Schaeffler + Fundația Bucuria Darului + Restaurant Casa Hirscher = #CinacuFolos
  • 12 angajați Schaeffler au petrecut peste 6 ore în bucătăria Fundației Bucuria Darului alături de Chef Sorin Ilieș de la Casa Hirscher
  • Participarea Schaeffler la #CinacuFolos reprezintă angajamentului companiei de a produce o diferență pozitivă 

Echipa Schaeffler România gătește pentru 65 de seniori o #CinaCuFolos

18.09.2023 | Brașov 

Brașov | Septembrie | #CinăCuFolos este evenimentul caritabil în cadrul căruia echipa Schaeffler România a gătit pentru 65 de seniori în bucătăria celor de la Fundatia Bucuria Darului, sub coordonarea lui Chef Sorin Ilieș de la Casa Hirscher, unul dintre bucătarii de top ai Brașovului și unul dintre cei care a uimit cu performanțe culinare deosebite în cadrul faimoasei emisiunii “Chefi la Cuțite”. 

Departe de a fi doar o etapă a vieții, Schaeffler înțelege că bătrânețea este o perioadă în care nevoile individuale pot varia mult, de aceea compasiunea și interacțiunea directă sunt mereu necesare. Seniorii au nevoie de conexiune socială, de sprijin emoțional și de oportunități de a-și împărtăși experiențele, iar echipa Schaeffler a îmbrățișat pe deplin oportunitatea de a le fi alături prin intermediul evenimentului #CinăCuFolos.

12 angajați Schaeffler au petrecut peste 6 ore în bucătăria Fundației Bucuria Darului pentru a prepara mai mult 100 de meniuri, fel principal și desert, sub atenta îndrumare a lui Chef Sorin Ilieș de la Casa Hirscher, care i-a ghidat, coordonat, împărțit pe echipe de lucru… S-a lucrat la foc continuu, fără întrerupere, totul pentru a scoate la final o cină deosebită, asemenea celei dintr-un restaurant de lux, astfel încât seniorii să se simtă cu adevărat speciali.

”Participarea Schaeffler la #CinacuFolos este o expresie autentică a angajamentului companiei de a face o diferență pozitivă în comunitatea locală și nu numai. Prin astfel de acțiuni putem crea o societate mai bună și mai unită, în care respectul pentru vârstnici adaugă plus valoare vieții fiecăruia dintre noi. Interacțiunea cu seniorii a fost o lecție de demnitate și de încredere în propriile forțe. În plus, transmitem aprecieri tuturor organizațiilor nonguvernamentale, care pregătesc acțiuni ce au în spate o organizare riguroasă, cu atenție la detalii, așa cum se întâmplă de fiecare dată și în cazul Fundației Bucuria Darului, cu care avem plăcerea de a colabora în cadrul mai multor proiecte”, declara Ana Bobancu, Manager Comunicare & Branding Schaeffler România.

Schaeffler România a fost întotdeauna deschisă către colaborare și susținere luând în considerare impactul maxim pe care îl poate produce în jur. Astfel, de-a lungul a peste 19 ani de activitate în CSR, Schaeffler România a desfășurat peste 65 de acțiuni, programe și evenimente adresate atât angajaților și familiilor lor, cât și comunității din care face parte. Acestea includ activități sportive, campanii de donații pentru haine, cărți și jucării, programe educaționale și acțiuni de ecologizare.  

Pentru mai multe detalii despre evenimentul #CinaCuFolos, acceseaza video-ul disponibil pe pagina de Facebook Schaeffler Romania: (8) Facebook

Imagini: Schaeffler

Grupul Schaeffler – We pioneer motion

De peste 75 de ani, Grupul Schaeffler promovează inovații și soluții remarcabile în domeniul motion technology. Cu tehnologii, produse și servicii revoluționare pentru mobilitatea electrică, motoare eficiente în CO₂, soluții pentru șasiu, Industria 4.0, digitalizare și energii regenerabile, compania este un partener de încredere pentru a face mișcarea mai eficientă, mai inteligentă și mai sustenabilă – pe parcursul întregului ciclu de viață. Schaeffler, ca si Motion Technology Company, produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații de transmisie și șasiuri, precum și soluții de rulmenți și rulmenți cu alunecare pentru un număr mare de aplicații industriale. Grupul Schaeffler a generat vânzări de aproximativ 15.8 miliarde EUR în 2022. Cu aproximativ 84.000 de angajați, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu peste 1.250 de cereri de brevet în 2022, Schaeffler este a patra cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci).

 

Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler. Din 2002 compania produce în România, la Brașov, componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. Într-una din cele mai mari fabrici din țară, cu aproximativ 5.000 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare în Engineering Center Schaeffler Romania. Mai mult, compania are o prezență foarte activă în mediul educațional, precum și prin proiecte de implicare socială.               

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.