Concursul Internațional de Arte Plastice “Martha Bibescu” – o competitie a excelentei valorice

0

Arcub și Heidi Chocolate se alătură Concursului Internațional de arte plastice care poartă numele prințesei Martha Bibescu, una din cele mai distinse personalități ale aristocrației europene a secolului al XX-lea.Competiția ajunsă la cea de-a treia ediție și organizată de Asociatia Pro Valores și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești se adresează iubitorilor libertății absolute reprezentată de imaginație, în încercarea de a descoperii noi talente îndrăgostite de universul culorilor, al formelor.

Concursul se desfășoară exclusiv on-line, iar participanții, fără limită de vârstă, sunt împărțiți pe 3 categorii de vârstăPână pe 7 mai, fotografiile lucrărilor (pictură, desen, tehnici mixte) și documentele necesare înscrierii mai pot fi trimise în pe adresa: concursulmarthabibescu@gmail.com.

Amănunte despre conditiile de participare la aceast concurs găsiți pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-martha-bibescu-inscrieri/

Din juriu fac parte nume importante ale culturii române: academicianul Mircia Dumitrescu sau pictorul Gheorghe Dican – vicepreședinte al Uniunii Artiștilor Plastici.

Lucrările premiate vor fi expuse în casa prițesei Martha Bibescu, în spațiile încărcate de frumos și de istorie ale Palatului Mogoșoaia, iar vernisajul va avea loc în deschiderea Mogoșoaia ClasicFest – Culturile lumii – 2022, pe 28 mai 2022.

Artistul care va realiza cea mai valoroasă lucrare din concurs va fi invitatul lui Sebastian Crăciun, în cadrul emisiunii Cult Top de la Radio România Cultural

 

Regulamentul complet pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-martha-bibescu-regulament/

Co-organizatori: Centrul Cultural “Palatele Brâncovenești”, Arcub și Asociaţia “Pro Valores”

Parteneri: Heidi Chocolate și Monitorul oficial

            Parteneri media: Radio România Cultural, Radio Trinitas, Observator Cultural, JurnalMM.ro, Agentia de carte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.