Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ADIENT TRIM Ploiești a urat bun venit în noul an școlar celor 26 de elevi înscriși în programul de învățământ dual

0

ADIENT TRIM Ploiești și Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” au urat bun venit în noul an școlar celor 26 de elevi înscriși în programul de învățământ dual. Elevii, ce sunt acum în clasa a X – a, se specializează pentru calificările de Confecționer produse textile și de Mecanic utilaje și instalații în industrie.

Aceasta este cea de a doua clasă de învățământ dual înființată în urma eforturilor depuse de ADIENT TRIM Ploiești și Liceul Tehnologic „Anghel Saligny”. Totodată, elevii primei clase de învățământ dual inițiată în 2018, au finalizat cei trei ani de studiu anul acesta și au fost angajați în cadrul Adient TRIM Ploiești începând cu data de 2 august 2021.

În cadrul proiectului de învățămând dual, elevii beneficiază de burse profesionale acordate de stat, pregătire practică la sediul fabricii, dar și workshop-uri de dezvoltare personală susținute de un consultant extern în cadrul ADIENT TRIM Ploiești. La finalul perioadei de școlarizare, absolvenții vor primi un Certificat de pregătire profesională de nivel 3 și vor avea un loc de muncă asigurat în cadrul companiei.

,,Vreau să încep prin a le spune tuturor elevilor bun venit în noul an școlar. Cum am mai spus, noi la ADIENT TRIM Ploiești credem cu tărie în îmbinarea cunoștințelor teoretice cu cele practice și, chiar dacă pandemia a dus la o criză a semiconductorilor din industria auto, acest proiect merge mai departe și previzionăm un viitor încununat de success pentru toți cei implicați în programul de învățământ dual. a spus Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

,,Împreună cu colegii mei de la ADIENT TRIM Ploiești am participat luni la festivitatea de începere a noului an școlar. Am vrut să fim alături de elevii clasei de învățământ dual și să simțim emoția și entuziasmul acestora. Cu această ocazie vreau să îi felicit și pe elevii care, în vară au finalizat studiile și fac acum parte din echipa Adient. Colaborarea dintre ADIENT TRIM Ploieşti și Liceul Tehnologic Anghel Saligny aduce în prim plan nevoia de a crea forță de muncă specializată și totodată le oferă tinerilor din judeţul Prahova șansa de a beneficia de oportunităţi profesionale pe termen lung, chiar la ei acasă. Bun venit în noul an școlar! a declarat Carmen Bărbulescu, Plant HR Manager ADIENT TRIM Ploiești.

ADIENT TRIM Ploiești este fabrica de referință pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă și inovativă. De peste 17 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare, producând cu mândrie tapițerii Premium pentru cele mai importante mărci de mașini.

ADIENT TRIM Ploiești are în prezent 1.800 de angajați. În fiecare an, tapițeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploiești se regăsesc pe mai mult de 730.000 de mașini din întreaga lume. Producția se realizează folosind utilaje de ultimă generație, iar calitatea extrem de ridicată a produselor și profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internațional.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5800 de angajați și deține șapte unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Despre ADIENT:

ADIENT este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 77.000 de angajați în 202 fabrici localizate în 32 de țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toți producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, până la proiectare și fabricare – munca noastră regăsindu-se în 19 milioane de vehicule în fiecare an.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.