Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2400 de copaci vor fi plantați în parcuri la Moșnița. Vrei să dai o mână de ajutor?

0

17 Noiembrie 2012 – 2400 de copaci vor fi plantați în parcuri la Moșnița

EcoStuff Romania (organizator al campaniei Let’s Do It, Romania! în Județul Timiș) împreună cu Primăria și Consiliul Local al comunei Moșnița Nouă vă așteptă Sâmbătă, 17 Noiembrie, la ora 9.00 la Moșnița Nouă pentru a transforma 4 hectare de teren în parcuri.

Terenurile sunt puse la dispoziție de primaria Moșnița Nouă și sunt localizate în toate cele patru localități ale comunei: Albina, Moșnița Nouă, Moșnița Veche și Urseni.

Vor fi plantați 2400 de copaci, tei, frasin, stejar roșu și cireș salbatic, precum și pomi fructiferi în parcurile de la grădiniță și de la școală.

Mai este nevoie de voluntari la Moșnița Veche pentru plantarea a 2,15 hectare și la Urseni, pentru plantarea unui hectar. Plantarea copacilor la Albina și Mosnita Noua va fi făcută în principal cu sprijinul localnicilor.

Toti cei care vor să dea o mână de ajutor sunt rugați să trimită un mesaj la ecostuff.romania@gmail.com sau să-și anunțe participarea pe facebook.

Facebook:

www.facebook.com/ecostuff.romania

www.facebook.com/events

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.