Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vara asta, fii parte din ♻ Patrula Zero Plastic ♻

0

Ai înțeles deja cât de important este să nu mai ignorăm problemele legate de mediu, știi cât rău face plasticul în apele țării și suferi când citești statistici despre tonele de deșeuri din plastic care se adună în apele Dunării. Nu ești singur. Și împreună putem avea grijă de natură.

Pentru că Delta Dunării este la noi acasă, ești invitat să te alături grupului nostru de Facebook Patrula Zero Plastic. Fii mereu la curent cu acțiunile pe care le întreprindem pentru curățarea plasticului din Dunăre și descoperă cum te poți implica alături de cei care simt și gândesc la fel ca tine.

sursa foto: aici.

„Zero plastic în Delta Dunării” este un proiect ambițios pe care WWF România și-l asumă alături de Lidl România.
Proiectul își propune să contribuie la combaterea și prevenirea poluării cu plastic în Delta Dunării. Problema plasticului care plutește în derivă pe Dunăre este una spinoasă. În condițiile în care județul Tulcea a promis Uniunii Europene o rată de reciclare de 50%, pentru dezvoltarea durabilă a Deltei Dunării, în acest moment se reciclează doar 3% din aceste deșeuri. Operatorii serviciilor de colectare a deșeurilor se plâng  că nu au resurse suficiente, colectarea și transportul deșeurilor fiind dificilă și scumpă.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Înfiinţată în anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.