Ultima zi în care să redirecționezi 3.5%

0

Zilele acestea școala este în grevă. Dar educația de mediu, pentru mediu, se poate face oriunde si oricând, în natură, acolo unde găsim lecții interesante de la insecte sau păduri.

Le mulțumim tuturor profesorilor care, de Săptămâna Verde, au folosit materialele noastre educaționale în școli și licee, le vom păstra pe website pentru a fi descărcate gratuit de către oricine este interesat.

Materiale educaționale Viitor Plus

Este ultima zi în care poți susține răspândirea acestor informații muncite în programele noastre timp de ani de zile prin completarea online a formularului 3.5% pentru redirecționarea impozitului tău pe venit din 2022.

Tu completezi, noi ne ocupăm să ajungă la ANAF mâine.

Completarea durează doar 1 minut, totul direct de pe telefonul sau calculatorul tău și nu implică niciun cost (direcționarea se face din impozite deja colectate de Stat din veniturile tale de anul trecut).

Ajutorul tău face visele noastre să crească!

Redirecționează 3,5% pentru Viitor Plus!

Redirecționarea de la stat către un ONG a 3,5% din impozitul tău pe venit înseamnă o resursă care ne ajută să creştem rezultatele noastre! Este primul pas pe care îl poți face pentru a susține cauza în care crezi. Dacă poți, bifează, te rugăm, căsuța de redirecționare pentru 2 ani.

Ai redirecționat deja? Nicio problemă. Ne poți face o donație sau poți vorbi cu colegii tăi de la serviciu pentru o sponsorizare.

Îți mulțumim că ești alături de noi în această călătorie pentru oameni și natură!
Echipa Viitor Plus

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.