Ultima săptămână de înscrieri la ultima ediție Lunca Timișului Trophy 

0

Doar până Marți, 9 Aprilie, doritorii se mai pot înscrie la ultima ediție Lunca Timisului Trophy, concurs de mountain-bike și alergare cu startul în dreptul localitații Urseni, pe Lunca Timișului, la 10 km de Timișoara. În cele 6 ediții de până acum, peste 3000 de sportivi de toate vârstele au participat la cursele de pe luncă.

Înscrie-te aici: https://luncatimisului.ecostuff.ro/lunca-timisului-trophy-inscrieri/

Lunca Timișului Trophy este un eveniment organizat de EcoStuff Romania, un program Ro Bike Valley inițiat de Decathlon și implementat de Fundația Comunitară Timișoara, având ca sponsor Gold: Continental Romania, în parteneriat cu Primăria Comunei Moșnița Nouă.

Ziua de Sâmbătă 20 Aprilie este programată cicliștilor, care vor avea de parcurs un traseu de aprox 40-45 km pe malul Timișului, prin luncă și prin pădurici, de-a lungul comunelor Urseni, Giroc și Sag, dar și circuitul de ciclocross, iar pentru cei mici sunt organizate curse cu distanțe diferite în funcție de categoria de vârstă, astfel: 3-7 ani – 1.2 km, 8-9 ani – 4/5 km, 10-11 ani – 8/9 km, 12-14 ani – 16/18 km.

Duminică, 21 Aprilie, alergătorii au de ales între trei curse, cursa de 5km, cursa de 10 km și cea de semimaraton, ambele parcurgând aproximativ același traseu de cross-country, cu iarbă, nisip, pământ, poteci prin pădure, iar micuții alergători vor avea de parcurs diferite distanțe în funcție de vârstă: 3-7 ani – 400 m, 8-9 ani – 800 m, 10-11 ani – 1200 m, 12-14 ani – 2800 m.

Participanții vor fi așteptați la linia de finish cu medalii, mâncare câmpenească și hidratare corespunzătoare.

Lunca Timișului Trophy este un eveniment de strângere de fonduri pentru construirea și dezvoltarea WOODROCKS – tabără, loc de experimentare, construire, educație ecologică și sustenabilitate destinat în principal copiilor. Cu peste o mie de participanți la ultimele două ediții, se dorește a fi un eveniment pentru întreaga familie, ocazie perfectă de a te bucura de mișcare alături de cei dragi. 

Lunca Timișului Trophy a fost gândit în 2017 ca un eveniment la început de primăvară, un bun antrenament înaintea celorlalte competiții importante de pe parcursul anului, o primă ieșire la „iarbă verde”.

Ultimele două ediții au adus însă modificări în traseul inițial, multe bucăți apreciate de participanți devenind impracticabile datorită inundațiilor sau exploatărilor forestiere.

Astfel EcoStuff Romania a luat decizia ca această a 7-a ediție, de primăvară, să fie ultima a evenimentului Lunca Timișului Trophy. Continuă în schimb organizarea ediției din Noiembrie, Lunca Timișului CX care începe să devină din ce în ce mai apreciată atât prin dificultatea traseului și prin aria restrânsă de desfășurare a evenementului, cât și datorită faptului că devine un eveniment cu participare internațională.

Informații suplimentare pot fi găsite pe pagina Facebook a evenimentului – https://www.facebook.com/events/721287073077037

Pentru mai multe informații:

Email: office@ecostuff.ro

Site: https://luncatimisului.ecostuff.ro/
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/721287073077037

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.