Școala de Mediu pentru Jurnaliști

0

Pentru că știm câtă nevoie avem, noi, oamenii, ca subiectele de natură să capete tot mai mult teren în jurnalismul românesc (dar nu numai) și pentru că avem acces la rețeaua extinsă a experților din domeniul mediului, ne-am propus să intermediem și să facilităm accesul jurnaliștilor interesați de această sferă la resurse relevante și clare, la specialiști din acest domeniu dar și al jurnalismului, cu materiale și proiecte de impact.

La început de toamnă, de pe 17 până pe 19 septembrie, organizăm Școala de Mediu pentru Jurnaliști – o sesiune de învățare interactivă în care aducem laolaltă 20 de jurnaliști din țară dornici să își extindă orizonturile de cunoaștere și înțelegere a acestui subiect.

Dacă vrei să înțelegi mai bine domeniul acesta atât de vast și să navighezi mai eficient subiectele de mediu cu suportul comunității de experți, te așteptăm printre noi.

Înscrie-te aici și spune-ne ce te motivează să participi.

Timeline:

19 iulie – 1 august – perioadă de înscriere

16 august – anunțăm finaliștii

17 – 19 septembrie – Școala de mediu pentru jurnaliști

Mai multe informații aici: https://bit.ly/36Kq4Ip dar pentru detalii extra scrie-mi oricând.

Te-așteptăm la Școală, ca împreună să accelerăm viteza cu care lucrurile se mișcă înspre bine!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.