Platforma LEKTRIfy de monetizare a încărcărilor electrice a depășit 500 de useri unici la un an de la lansare

0

București, 20 iulie 2021 – LEKTRI.CO, unul dintre cei mai importanți jucători în domeniul mobilității electrice din România a înregistrat în primul an de la deschiderea pentru public a platformei LEKTRIfy 557 de utilizatori unici, având active circa 60 de încărcătoare conectate. LEKTRIfy este prima platformă dezvoltată în România pentru monetizarea încărcărilor mașinilor electrice. Platforma a înregistrat până acum 2200 sesiuni de încărcare, pentru 325 de vehicule, timp în care a livrat 23,15 MWh energie. 

LEKTRIfy se adresează oricărei companii sau persoane fizice care deține încărcătoare electrice și își propune să le facă accesibile publicului, monetizând tranzacțiile. Pentru a oferi posibilitatea de înregistrare cât mai rapidă în platformă, LEKTRIfy nu solicită deținătorilor de încărcătoare costuri în avans, aceștia având libertatea de a decide singuri prețul de încărcare.

Platforma este disponibilă deopotrivă celor care dețin o singură stație electrică sau multiple stații în cadrul locației, fiind și singura din România care poate acomoda diverse tipuri de stații, de la producători locali, cât și internaționali. Mai mult, platforma a fost realizată folosind infrastructura Amazon Web Services (AWS), ceea ce asigură funcționalitatea sa continuă. Odată înregistrată în platformă, locația este vizibilă pe hartă chiar de a doua zi.

Ne dorim să dezvoltăm piața locală de mobilitate electrică, România având un grad scăzut de adopție a vehiculelor electrice. LEKTRIfy este un nou pas pe care vrem să-l facem în direcția unui viitor verde”, a declarat Oliver Albu, Product Owner LEKTRI.CO.

LEKTRIfy poate mijloci și un beneficiu acordat angajaților, companiile având posibilitatea de a cumpăra sau închiria încărcătoare și de a le instala acasă la angajat, urmând ca angajatorul să suporte costul energiei utilizate pentru încărcarea mașinii electrice de serviciu. Modelul este folosit deja cu succes de firme cu mașini electrice în flotă. 

Despre LEKTRI.CO

LEKTRI.CO a fost înființată în 2018 la Timișoara și numără în prezent 20 de angajați. Compania oferă soluții de încărcare a mașinilor electrice pentru utilizatorii casnici, companii care doresc să implementeze stații de încărcare pentru angajați și domeniile HORECA și retail. LEKTRI.CO este un partener cu soluții 360°, care oferă sprijin în toate fazele proiectului, de la consultanță și instalare până la mentenanță și extindere. Unitățile LEKTRI.CO sunt utilizate în România, Serbia, Polonia, Germania, Franța și Italia.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.