Lansare proiect „Achiziţii cu impact social şi de mediu”

0

Asociația Centrul pentru Legislație Nonprofit vă invită la evenimentul de lansare a proiectului Achiziţii cu impact social şi de mediu, implementat în parteneriat cu Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj și Asociația Ateliere fără Frontiere, cu sprjinul financiar Active Citizens Fund România program finanțat de Islanda Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE și Norvegiene 2014 – 2021.

Sursa aici.

Proiectul își propune să răspundă problemei implementării extrem de reduse a prevederilor legislative privind achizițiile rezervate, achiziții cu clauze sociale și achiziții verzi în instituțiile publice, precum și în cele cazul celor realizate de companii. Scopul este să crească nivelului de implementare a achizițiilor cu impact social și de mediu la nivelul instituțiilor publice și al companiilor, în vederea îmbunătățirii incluziunii sociale a persoanelor din grupurile vulnerabile și a calității muncii angajaților, inclusiv tineri și romi, și a calității vieții populației prin reducerea efectelor negative asupra mediului.

În cadrul evenimentului de lansare, ne dorim să reunim reprezentanți ai autorităților publice locale, reprezentanți ai companiilor, reprezentați ai asociațiilor autorităților locale și ale companiilor, ONG-uri, unități protejate și întreprinderi sociale.

Pentru înscriere, vă rugăm să vă înregistrați aici: https://bit.ly/3wgNvnp

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.