Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FRUFRU lansează Ghid: o viață fără bazaconii, colecție de bune practici strânse din comunități online

0
  • Ghid: o viață fără bazaconii este disponibil gratuit pe www.frufru.ro.
  • Cele 29 de sfaturi despre nutriție, sport și sustenabilitate provin din 6 comunități online.
  • Ana Maria Popescu, multiplă campioană la scrimă, împărtășește în ghid obiceiurile ei pentru un stil de viață echilibrat.

București, 22 septembrie – FRUFRU, lansează Ghid: o viață fără bazaconii, o serie de informații practice despre ce înseamnă o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Traversăm o pandemie care a reuşit să ne schimbe stilul de viață, influenţând nu doar modul în care socializăm, lucrăm, ci și felul în care mâncăm, ne mișcăm, trăim. De aceea, FRUFRU, alături de 6 prietene ale brandului și comunitățile lor online, a adus la un loc acele sfaturi și bune practici care contribuie la menținerea unui comportament alimentar și a unui stil de viață echilibrat, chiar și în vremuri dificile.

 

Este un ghid de sfaturi diferit, nu avem prezente cantități și grupe de alimente obligatorii. În locul acelor recomandări specifice, am adunat o serie de principii și bune practici de la cunoscătoare în nutriție și de la oamenii care ghidează comunitățile lor, povestește Mihai Simiuc, fondator și CEO FRUFRU.

Ghidul conține sfaturi despre ce înseamnă să mănânci sănătos și care sunt principiile unui stil de viață echilibrat: activitatea fizică, abandonarea obiceiurilor nocive și echilibrul psihologic.

Noi milităm demult pentru mâncare #fărăbazaconii, principiu care, pentru noi, înseamnă mai mult decât să scăpăm de ce nu ar trebui să fie în alimentație – este vorba despre aportul nutritiv al fructelor și legumelor de calitate, despre sustenabilitate, despre susținerea comunității. Iar asta înseamnă că nu ne oprim doar la mâncare, ci aplicăm această filosofie pentru tot ceea ce înseamnă stil de viață. Și pentru că ne-am gândit că cel mai bine învățăm împreună, am creat acest loc unde comunitățile și prietenele noastre și-au împărtășit cunoștințele și au pus bazele acestui Ghid – scris de comunitate, pentru comunitate,” adaugă Mihai Simiuc.

Cele 6 prietene ale FRUFRU care au contribuit la Ghid sunt:

  • Ana Maria Popescu, Scrimeră română, campioană olimpică, dublă campioană mondială si multiplă campioană europeană, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba individuală feminină de spadă;
  • Alexandra Negulescu, Fondatoare Mpower Yoga, Yoga teacher și Business coach;
  • Daniela Niculi, Creatoare a grupului Viața fără diete, viata #farazaharadaugat, Nutriționist;
  • Roxana Buzețelu, Fondatoare a grupului Micile Bucurii și inițiatoare a ONG-ului Micile Bucurii;
  • Ana Ioniță, Tehnician nutriționist certificat, Fitness nutrition diet specialist și Terapeut de terapii complementare;
  • Andreea Teodor, Nutrition Coach.

Ghid: o viață fără bazaconii este disponibil gratuit pe www.frufru.ro și poate fi descărcat de azi.

Despre FRUFRU

FRUFRU, un brand creat în România în urmă cu 15 ani, aduce pe mesele tuturor românilor mâncare #fărăbazaconii pentru toate mesele și gustările zilei. Portofoliul companiei conține peste 80 de produse pregătite zilnice din ingrediente proaspete: supe, sandvișuri, salate, feluri principale sau deserturi. Produsele pot fi găsite atât în Cooperativele FRUFRU din București, Cluj și Timișoara, cât și pe rafturile fresh ale retailerilor din mai multe orașe mari din țară.

Pentru mai multe informații, urmărește-ne pe Facebook sau Instagram.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.