Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

25 noiembrie – ultima zi pentru inscrieri in Gala Premiilor pentru un Mediu Curat

0

Termenul limită de nominalizări și înscrieri este 25 noiembrie 2021

Joi, 25 noiembrie 2021, este ultima zi în care se pot primi înscrieri și nominalizări pe platforma www.premiilepentrumediucurat.ro în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat – ediția a XIII a.

ECOTIC îi încurajează pe cei care încă nu au înscris în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat inițiativele dedicate protecției mediului, să profite de ultimele zile disponibile pentru această etapă și, să transmită prin formularul dedicat informațiile necesare pentru jurizare. Prin acest concurs, organizatorii își propun să aducă în atenția publicului larg, cât mai multe acțiuni care au contribuit la: un mediu înconjurător mai curat, conservarea resurselor naturale sau promovarea protecției mediului.

Categoriile de premii de anul acesta sunt:

  • PROIECTE DE MEDIU (3 câștigători);

  • PERSONALITATEA DE MEDIU A ANULUI (1 câștigător);

  • PREMIUL SPECIAL dedicat JURNALIȘTILOR (1 câștigător).

Înscrierile vor fi jurizate de către reprezentanți ai Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Asociația Municipiilor din România (AMR), Info Cons, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Hotnews și ECOTIC. Criteriile de jurizare includ: impactul asupra protecției mediului, originalitatea, relevanța și durabilitatea. Regulamentul campaniei este disponibil pe platforma dedicată.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unui eveniment online care va avea loc pe 15 decembrie, ora 15:00 și va fi transmis LIVE pe platforma Hotnews, precum și pe pagina de Facebook Organizatia ECOTIC.

Ediția a XIII a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat este susținută de: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Asociația Municipiilor din România (AMR), Info Cons, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, APDETIC, Radio Eco Natura, Radio România Cultural, RFI România, Cărturești și Hotnews.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.