Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voxa s-a lansat public cu peste 420 de audiobook-uri, 4400 de e-book-uri și 16 edituri românești în portofoliu

0

Serviciul este, de acum, disponibil publicului din România, pe platformele Android și iOS

Întreaga bibliotecă de conținut Voxa este disponibilă fiecărui utilizator, pentru un abonament unic lunar în valoare de 48 de lei

Conținutul în limba română este narat de voci precum Mihai Călin, Șerban Pavlu, Monica Davidescu, Florin Piersic Jr, Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Andrei Pleșu, Marius Manole, Rodica Culcer, sau Stela Popescu

București, 8 noiembrie 2021Voxa, prima aplicație de audiobooks și e-books în limba română cu acces nelimitat, este de acum disponibilă publicului din România, pe smartphone-urile și tabletele cu Android și iOS.

Serviciul, unic pe piața locală, se lansează cu un portofoliu de 1.770 de ore de audiobook-uri și peste 200.000 pagini de e-book-uri în limba română, alături de numeroase titluri în limba engleză.

După multe luni de efort susținut, o listare și obținerea de finanțare, negocieri continue pentru un portofoliu cât mai bogat de titluri, dar și un maraton de mii de ore de înregistrări, serviciul Voxa devine accesibil publicului din România și deschide, oficial, piața de consum digital de carte. Suntem doar la debutul călătoriei noastre ce are, ca puncte-cheie, experiența de utilizare, design-ul și calitatea conținutului. România este punctul nostru de pornire, iar serviciul, dezvoltat 100% local, va crește, an de an, ca prezență internațională”, declară Cătălin Meșter, CEO, Voxa.

Printre sutele de titluri de audiobook-uri disponibile în limba română, se numără și:

· Gândește ca un călugar, de Jay Shetty, în lectura lui Mihai Călin;

· Pacienta tăcută, de Alex Michaelides, în lectura lui Șerban Pavlu;

· Marele Gatsby, de F. Scott Fitzgerald, în lectura lui Florin Piersic Jr;

· Micul prinț, de Antoine de Saint-Exupéry, în lectura Oanei Pellea;

· Ferma animalelor, de George Orwell, în lectura lui Victor Rebengiuc;

· Oscar si Tanti Roz, de Eric Emmanuel Schmitt, în lectura lui Marius Manole;

· Colecția Disney, în lectura regretatei Stela Popescu, cu titluri precum Albă ca zăpada, Alladin, Alice în Țara Minunilor, Bambi, Cartea Junglei, Cenușăreasa, Doamna și Vagabondul, Dumbo, Frumoasa și Bestia, În căutarea lui Nemo, Mica Sirenă, Pinocchio, Pisicile Aristocrate, Povestea Jucăriilor, Ratatouille, Regele Leu, Tinkerbell, Wall-E sau 101 Dalmațieni;

Cele 16 edituri care au semnat deja pentru a fi parte din proiectul Voxa aduc pasionaților de carte un portofoliu consistent de titluri – ficțiune, cărți pentru copii, o colecție impresionantă de autori români, cărți de dezvoltare personală și business.

Voxa a semnat, recent, și cu un distribuitor internațional care va aduce în platformă zeci de mii de audiobooks și e-books în limba engleză, ca parte a strategiei de extindere a conținutului.

Despre Voxa

Voxa este o aplicație românească pentru audiobook-uri, e-book-uri cu conținut în limba Română și în limba engleză. Serviciul grupează mii de titluri în limba română, ușurează accesul la informație și este disponibil utilizatorilor oriunde și oricând. Mai multe informații sunt disponibile pe www.voxa.ro și pe www.facebook.com/voxadigital.

Voxa poate fi descărcată de orice utilizator, din Google Play, accesând https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wolfpackdigital.voxa și din AppStore, la https://apps.apple.com/ro/app/voxa-audiobooks-e-books/id1584777343.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.