Ziua Internațională a Costumului

0

Sâmbătă, 13 octombrie 2018, a avut loc Ziua Internațională a Costumului, motiv pentru care au celebrat la magazinul Boggi Milano din mall Băneasa Shopping City peste 30 de gentlemeni. Aceștia au descoperit colecția Boggi Milano toamnă/iarnă 2018-19, inspirată din stilul de zi cu zi al unui bărbat contemporan, sofisticat, care își dorește să aibă o înfățișare relaxată, dar în același timp potrivită pentru provocările unui business man.

Ziua Internațională a Costumului a apărut datorită unei expresii des folosită de personajul Barney Stinson interpretat de Neil Patrick Harris în serialul “How I meet your mother”. Fanii s-au folosit de expresia lui Barney: “Suit Up” și au creat Ziua Internațională a Costumului.

O zi în care bărbații din toată lumea poartă costum, fie că merg la facultate, la muncă sau la un eveniment. De ce să porți costum? Pentru că înglobează esența masculinității. Pentru că femeile poartă rochie, iar bărbații poartă costum. Pentru că ești un bărbat puternic, ce nu poartă numai chinos și tricou.

#InternationalSuitUpDay #BoggiMilano

Pentru mai multe fotografii: https://www.facebook.com/pg/Sava-Ionut-1967230326928874/photos/?tab=album&album_id=2124643837854188&__tn__=-U-R

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.