Ziua Copilului cu ViitorPlus si Diverta!

1

ViitorPlus si Diverta
va prezinta de Ziua Copilului:

Atelierul de distractie…culoarea schimbarii

Sacosa de panza – un proiect ViitorPlus te cheama la distractie de Ziua Copilului in magazinele Diverta! Vino sa pictezi alaturi de noi! Un atelier de pictura pe sacose de panza si unul de cusut manual te asteapta pe tine si pe copilul tau sa sarbatoriti impreuna ziua celor mici.

Impreuna veti crea sacosa pe care o doriti folosind margele, nasturi de lemn, tesaturi naturale, vopsele textile si multa imagine si creativitate.

In plus, prin participarea ta si a copilului tau la acest atelier si prin achizitionarea unei sacose vom sprijini o cauza nobila – aceea de a ajuta persoanele aflate in dificultate sau cu dizabilitati fizice ce realizeaza sacose de panza naturala.

Voluntarii ViitorPlus si un maistru in croitorie vor fi prezenti pentru a va indruma, pentru a anima atmosfera si pentru a va da sfaturi despre cum puteti avea si voi un comportament prietenos cu mediul.

TE ASTEPTAM LA DISTRACTIE!

“Atelierul de distractie…culoarea schimbarii” va avea loc sambata 29 mai in Diverta Magheru , orele 11:00- 14:00, si in Diverta Plaza Romania, orele 12:00- 15:00. Iar pe 4 iunie in Diverta Baneasa incepand cu orele 16:00.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Un comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention Ziua Copilului cu ViitorPlus si Diverta! | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.