Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Workshop despre creativitate si improvizatie pentru cadrele didactice

0

Esti profesor sau educator? Raluca Vasile te provoaca la joaca intr-un atelier de creativitate si improvizatie.

Impreuna ne jucam de-a imaginatia, desenam cuvinte si forme, exploram simturi, vedem cat de mult putem sa ne largim perspectivele si cercul de jur imprejurul nostru pe care unii il numesc “zona de confort”.

Dupa ce dai frau liber creativitatii, e unda verde la inspiratie: in proiectele de la scoala adaptezi metodele si jocurile experimentate in functie de varsta elevilor tai, iar in cele de acasa: imaginatie fara limite!

Daca ti-am starnit curiozitatea si accepti provocarea, hai la joaca! Aminteste-ti sa iei cu tine haine comode cu buzunare pline de curiozitate.

Atelierul se intampla: in Bucuresti, pe 6 aprilie de la ora 10:00 pana la 17:00 (sa ai timp sa ajungi sa privesti apusul din locul tau preferat) cu Raluca Vasile, exploratoare de Pedagogii alternative si arta teatrala (studii de master), co-creator si co-creativ@Conceptar (initiativa de explorare si dezvoltare prin joc a potentialului creativ din oameni) prin contributie, in functie de sistemul de invatamant din care (pro)vii, asta pentru ca si veniturile difera: invatamant de stat – 25 ron, medii private si freelancers – 50 ron

Maxim 12 participanti.

Pentru detalii si inscrieri, ne gasesti la adresa de e-mail bugetariiveseli@gmail.com

6 aprilie

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.