Workshop de Acuarelã Mindful

0

Acest curs scurt îți va da câteva noțiuni de bazã, iar accentul se pune pe experimentare și lipsa de judecatã. Nu conteazã dacã pictezi zilnic sau nu ai mai ținut o pensulã în mânã de pe vremea școlii.

Vei învãța noțiuni de bazã despre acuarelã și vei avea ocazia sã creezi o picturã pentru casa ta.

Urmatorul workshop va fi pe 3 septembrie, intre 10:30 – 14:30 

Sursa: aici

Descriere

Workshopurile de acuarelã mindful sunt pentru începãtori, se adreseazã oricui vrea sã intre într-o stare de liniște folosind pensula și acuarelele.

Dupã ani de îmbunãtãțire a tehnicii mele de picturã, cãrți și sute de ore de cursuri parcurse, atât online cât și fațã în fațã, am început sã livrez propriile mele cursuri de acuarelã.

Acest curs scurt îți va da câteva noțiuni de bazã, iar accentul se pune pe experimentare și lipsa de judecatã. Nu conteazã dacã pictezi zilnic sau nu ai mai ținut o pensulã în mânã de pe vremea școlii. Aici ne bucurãm de flow-ul creativ și de liniște.

Ce vom face în aceste 4 ore:

✅ Materiale necesare.  Iți voi povesti ce materiale sunt utile și ce sã cumperi. Dacã ai deja pe acasã, adu-le cu tine. Dacã nu, vei primi foi speciale de acuarelã și pensule și culori pentru exerciții.

✅ Teoria culorilor. Iți voi explica modalitãți de alegere a unei palete de culori și ce tehnici folosesc eu.

✅ Tehnici: gradient, wet on wet, wet on dry, blooms. Pe scurt, câtã apã punem, cum folosim mai multe straturi de acuarelã.

✅ Lucrare, la alegere. Eu voi oferi 4 variante din care sã te inspiri, dar tu poți opta și pentru altceva.

Program: 4 ore, cu o pauzã de cafea.
Locația: cafeneaua Cofferino, București, strada Soltuzului nr. 12.

Sursa: aici

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.