Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Weekend de vara in Bucuresti / 20-21 august 2011

0

Pentru weekendul 20-21 august vremea se păstrează frumoasă, numai bună pentru o ieşire seara în parc, cu atât mai mult cu cât oferta spectacolelor gratuite din cadrul evenimentului Bucureşti – Cartier de vară se diversifică.
Sursa: aici.

În primul rând se adaugă ca spaţiu de joc cochetul Parc Lumea Copiilor din sectorul 4, alături de locurile deja cunoscute din parcurile: Sebastian, Moghioroş şi Cişmigiu. În Tineretului, Rahova şi Drumul Taberei sunt câte două reprezentaţii pe zi: dimineaţa de la ora 10.00 şi seara de la ora 19.00, momentul de începere a spectacolelor pentru cei mari fiind puţin devansat. În Parcul Cişmigiu are loc câte un spectacol, de la ora 17.00.

Sâmbătă 20 august, în Parcul Lumea Copiilor, dimineaţa de la ora 10.00, Compania de spectacole Arleking le propune celor mici o nouă interpretare a poveştii lui Ion Creangă – Capra cu trei iezi. Seara, de la ora 19.00, CreArt aduce un concert de muzică populară al Ansamblului Burnasul din Alexandria. Acesta este urmat de solista Elena Soare, care susţine un recital din aceaşi sferă muzicală.

Tot sâmbătă, în Parcul Sebastian se joacă producţii ale Teatrului Masca. Dimineaţa de la ora 10.00, are loc spectacolul pentru copii Prostia Omenească, iar seara de la ora 19.00, este prezentat show-ul Gardienii se întorc.

În Parcul Moghioroş, la Foişor, dimineaţa de la ora 10.00, Trupa de teatru Muşchetarii joacă Povestea Porcului, iar seara, de la ora 19.00, Teatrul de Comedie propune publicului spectacolul Fantasmagoria.

În Parcul Cişmigiu, Trupa de teatru pentru copii PIF PAF prezintă spectacolul Ograda cu vedete, începând cu ora 17.00.

Duminică, 21 august, dimineaţa de la ora 10.00, Compania de teatru de animaţie PUR ANIMA le oferă celor mici o întâlnire surpriză cu Motănelul mofturos, în Parcul Lumea Copiilor. Tot acolo, seara, de la ora 19.00, Teatrul de Comedie prezintă spectacolul Fantasmagoria.

În Parcul Sebastian, dimineaţa de la ora 10.00, copiii sunt aşteptaţi să vadă spectacolul Elefănţelul curios al Trupei de teatru Muşchetarii. Seara de la ora 19.00, CreArt aduce în faţa publicului Comunitatea aromână, cu un concert al Ansamblului Pilisterlu din Bucureşti. În continuare urmează un scurt recital al Ansamblului Doruleţul din Tulcea. Solista de muzică populară Elena Soare încheie această seară tradiţională.

Tot duminică, Parcul Moghioroş îi aparţineTeatrului Masca: dimineaţa de la ora 10.00, artiştii aduc un grup de Statui vivante, care înveselesc atmosfera, iar seara, de la ora 19.00, prezintă spectacolul Ex Libris.

În Parcul Cişmigiu, începând cu ora 17.00, Trupa de teatru pentru copii Curcubeul Vesel îi invită pe cei mici să devină pentru o oră Călători în lumea dansului.

Vă aşteptăm şi în acest sfârşit de săptămână, în patru parcuri din capitală, la Bucureşti Cartier de Vară – un maraton de vacanţă al spectacolelor şi concertelor în aer liber.

Evenimentul este organizat la iniţiativa Comisiei pentru Învăţământ, Cultură, Culte şi Sport a  Consiliului General al Municipiului Bucureşti, de către Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale şi Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4, Primăria Sectorului 5, Primăria Sectorului 6 Centrul Cultural European, A.L.P.A.B. şi R.A.T.B.

Parteneri media: Radio România Cultural, Bucureşti FM, 24-FUN, Caţavencii, Dilema Veche, Ring.

Parteneri media online: Port.ro, iConcert.ro, apropo.ro, metropotam.ro, 4arte.ro, paspartu, youmago.ro, hipmag.ro, goingout.ro, urbo.ro, modernism.ro, diseara.ro, Glamour.

Despre Centrul de proiecte culturale al Municipiului Bucuresti – ArCuB

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti – este o instituţie publică specializată în organizarea de evenimente culturale dedicate cetăţenilor Capitalei. Activitatea sa acoperă toate domeniile artistice: teatru, muzica, arte vizuale, dans, producţie editorială. Scopul activităţilor desfăşurate este de a diversifica oferta culturală locală, prin promovarea identităţii oraşului Bucureşti.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.