Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei un Job în Social Media?

0

În perioada 28-29 martie AEGEE-Bucureşti vă invită la prima ediţie a proiectului #SocialMedia. Evenimentul se adresează tuturor studenților și tinerilor absolvenți pasionați de Social Media care vor să își înceapă cariera în Online.

social media aegee

Scopul proiectului organizat de Asociaţia Studenţilor Europeni AEGEE-Bucureşti este ca cei interesaţi de SocialMedia să fie up-to-date cu cele mai noi practici și tendinte din online şi să interacționeze cu profesionişti din domeniu.

#SocialMedia se va desfășura la CROS Learning House și L’Alandala Cafe sub forma a cinci trainiguri interactive care își propun să le ofere tinerilor cunoştinţele necesare pentru a-și spori șansele de angajare în online.

Aşteptăm aplicaţiile voastre până sâmbătă, 22 martie, ora 23.59. Completează formularul de înscriere aici. Taxa de participare este de 10 lei şi se plăteşte în prima zi de eveniment.

Pentru detalii şi întrebări, accesați pagina noastra de Facebook: Social Media AEGEE 2014.

Programul evenimentului:

Vineri, 28 martie

16.30 – Deschidere

17.00 – Cum setezi o strategie Social Media– Alexandru Negrea, Head of Facebook Dept, Spada

18.30 – Află de la angajator ce skill-uri sunt necesare pentru un job entry-lever în online – Daniela Irimia, Managing Partner Limonade Agenția Interactivă

Sâmbătă, 29 martie

11.30 – A modern SEO’s Job Description. Ce skill-uri interdisciplinare îţi trebuie ca să obţii job-ul dorit –  Alexandra Tanasă, Digital PR & Content Marketing, Vertify.ro

13.00 – Online Copywriting. Cum să scrii ca să generezi engagement şi să creşti comunităţile din Social Media – Alexandru Tunaru, Social Media Manager,Next Advertising Romania

14.30 – Cum să-ți creezi un brand personal în Social Media (prin video blogging) – Andrei Lăcătuș, 10lucruri.ro

AEGEE este una dintre cele mai mari organizații studențești interdisciplinare din Europa. Comunitatea noastră își propune să stimuleze comunicarea, difuzarea informației și încurajează spiritul de inițiativă într-un mediu multidisciplinar cu impact atât la nivel local, cât și european.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.