Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei să te implici în organizarea BIEFF 2018? Am deschis call-ul pentru voluntari

0

Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF este în căutare de voluntari dedicați și entuziaști, pasionați de experimente cinematografice! Vrem să facem echipă bună alături de voi pentru încă o ediție memorabilă.

Vrei să te implici în organizarea festivalului, să descoperi din interior ce înseamnă managementul unui eveniment și să cunoști artiști din toată lumea? Completează formularul până duminică, 4 martie, iar dacă ai întrebări, scrie-ne pe adresa voluntariat@bieff.ro.

În plus, toți voluntarii primesc diplome și surprize promoționale. De-abia așteptăm să vă cunoaștem! Nu uitați: festivalul are loc între 26 martie și 1 aprilie.

Cea de-a opta ediție a Festivalului Internațional de Film Experimental București BIEFF va avea loc între 26 martie și 1 aprilie 2018, la Cinema Muzeul Țăranului și Cinema Elvire Popesco.

Organizatori: Asociația Culturală Manekino, în parteneriat cu PRINTOR COM

Co-finanțat de: Centrul Național al Cinematografiei și Administrația Fondului Cultural Național

Cu sprijinul: Institutul Cultural Român, Muzeul Național al Țăranului Român, Ambasada Franței, Institutul Francez, Goethe-Institut, Swiss Sponsors’ Fund, Ambasada Elveției, Fala Português, Institutul Italian de Cultură, Fundația Culturală Greacă, Ambasada Libanului, Ambasada Argentinei, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, Universitatea Națională de Arte

Sponsor: Cinelab România | Partener de ospitalitate: Sky Tour | Partener digital: Canopy | Bilete prin: Eventbook

Văzut de: Radio Guerrilla

Parteneri media: Radio România Cultural, HotNews.ro, Cinemagia, Zile și Nopți, Cinemap, Scena9, Observator Cultural, Revista ARTA, BRRlog, Liternet, Ziarul Metropolis, Revista Zeppelin, SUB25, ART7, GLAMOUR, A List Magazine, IQads, The Institute, All about Romanian Cinema, Film Menu, Acoperișul de Sticlă, Dissolved Magazine, Bucharest City App, Film New Europe

Partener monitorizare media: ZeList Monitor

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.