Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei sa exersezi vorbitul in public? Hai la Orange Concept Store in 15 ianuarie 2011!

0

Salut,

Bine ai venit in 2011! Daca vrei sa exersezi vorbitul in public si sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare, te asteptam sa vii samabata alaturi de noi. Public Speaking Support Group este un proiect dedicat atat persoanelor pasionate de vorbitul in public, cat si celor care au dificultati in a comunica in public. Daca esti un speaker bun aici e locul in care poti sa experimentezi, sa abordezi subiecte care te pasioneaza, sa incerci tehnici diferite de public speaking si mai ales, aici poti sa primesti feed-back. Daca insa esti la extrema cealalta si crezi ca vorbitul in public e ceva inspaimantator, vino sambata si o sa afli cat de distractiv este sa vorbesti in public. Public Speaking Support Group inseamna un mediu prietenos in care nimeni nu greseste, toti experimenteaza.

Te intereseaza? Te poti inscrie ca:

  • speaker: tii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc;
  • speaker: prezinti o parte de teorie, ne propui un exercitiu, un joc;
  • participant (dai feed-back celor care prezinta).

Te invitam sambata, 15.01.2011 la 10.45  la o noua intalnire Public Speaking Support Group care va avea loc la Orange Concept Store (Calea Victoriei 41, langa magazinul Muzica).

Vrei sa participi? Inscrie-te aici: http://tinyurl.com/2v62cap Daca vrei sa tii o prezentare, sa propui un exercitiu, un joc te rugam sa ne dai detalii in formularul de inscriere. Daca ai intrebari, trimite un e-mail la razvan_daba@yahoo.com.

Te asteptam sambata, 15.01.2011 la 10.45 astfel incat la 11.00 sa incepem. Tinem mult la timpul nostru si al participantilor nostri, asa ca te rugam sa nu intarzii.

Public Speaking Support Group este un proiect lansat acum 2 ani in cadrul JCI Bucuresti care are ca scop sa devenim speakeri mai buni prin practica. Astfel, din doua in doua saptamani ne intalnim si exersam. Intalnirile contin 2-3 speech-uri de 5-10 minute, urmate de feedback din partea tuturor participantilor. De asemenea, exista o parte de tips&tricks, jocuri si exercitii.

Poti sa afli de intalnirile noastre daca te inscrii pe grupul de discutii http://uk.groups.yahoo.com/group/PublicSpeakingRomania/ sau pe pagina de facebook http://www.facebook.com/pages/Public-Speaking-Romania/125546134173571 .

O zi excelenta,

Razvan Daba

Coordonator Public Speaking Support Group

0723 682 117

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.