Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“VORTEX”, o nouă colecție David Sandu

0

  “VORTEX” – o nouă colecție David Sandu la Galeria ArtXpert

            Joi, 9 mai 2013, va avea loc lansarea noii colecții de bijuterie contemporană VORTEX, semnată de designerul David Sandu. Colecția va fi expusă spre vizionare, apreciere și achiziție în exclusivitate în cadrul galeriei ArtXpert Fine Art Concept-store, aflată pe Str. Puțul lui Zamfir, nr. 45-47 – zona Dorobanți.

           Inel David Sandu 1 VORTEX este o colecție compusă din 16 inele cu dimensiuni, forme și ergonomie, care aduc în discuție echilibrul ca pe o înțelegere a poziționării în context. Piesele se aproprie cu linii ferme de lumea formelor vegetale, având ca reper VERTICALA. Simțul verticalei guvernează spațiul și volumetria, regăsindu-se ca expresie artistică în îmbinarea formelor. Orice bijuterie David Sandu este unică și se subsumează unui concept, iar piesele din cadrul colecției se completează și își sporesc reciproc valoarea estetică.

            Designerul de bijuterie David Sandu, posesor al unor numeroase premii internaționale din domeniu și furnizor oficial al Casei Regale a României, continuă prin această colecție inițiativele de revoluționare și inovare a mediului artistic românesc și de poziționare a bijuteriei contemporane ca formă de artă independentă. Tocmai de aceea, expunerea colecției în cadrul Galeriei ArtXpert face parte dintr-un demers natural de explicare culturală și artistică a bijuteriei alături de celelalte forme de artă.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.