Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vorbe despre „Vorbe, vorbe, vorbe…” – recital excepţional Ion Caramitru în FNT

0

Festivalul Naţional de Teatru descoperă anul acesta noi spaţii pentru circuitul festivalier. Şi nu numai. Unul dintre acestea, Sala Epika din Grand Cinema & More – Băneasa Shopping City va găzdui, în premieră, recitalul excepţional al actorului Ion Caramitru.

„Vorbe, vorbe, vorbe…” este un spectacol de poezie şi muzică, un spectacol-confesiune creat în jurul poeziei lui Nichita Stănescu şi a prieteniei care i-a legat profund, ani de zile. Fiecare reprezentaţie a acestui spectacol a fost o întâlnire emoţionantă cu publicul, actorul Ion Caramitru având mereu câte o supriză pentru spectatorii săi. În această călătorie poetică, Ion Caramitru este acompaniat de violoncelistul Adrian Naidin, un nume sonor al generaţiei sale de muzicieni. Vibraţia dramatică a violoncelului său face parte din această minunată poveste despre cuvânt şi sunet.

Spectacolul „Vorbe, vorbe, vorbe…” se va juca în cadrul FNT marţi, 28 octombrie, de la orele 20:00, la Sala Epika din Grand Cinema & More – Băneasa Shopping City.

El va fi urmat de vernisajul unei ample expoziţii multimedia menite să marcheze 20 de ani de la despărţirea de marele actor George Constantin, intitulată „Magistre fără seamăn, slavă!”– care va fi deschisă publicului până în 2 noiembrie, ultima zi a Festivalului Naţional de Teatru.

Ion Caramitru - Vorbe Vorbe

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.