Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voluntar la Maratonul Bucureşti. Vrei?

0

Recrutăm voluntari pentru organizarea Maratonului Bucureşti

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2011 are nevoie de noi membri ai echipei, voluntari care să ajute la organizare.

UNDE ESTE NEVOIE DE AJUTOR:
•       La înscrierile alergătorilor pentru Cursa de Copii, la startul cursei și la premierea copiilor, pe 8 OCTOMBRIE.
•       29 sept – 7 Oct la Liceul Eminescu unde  vom realiza pachetele pentru alergătorii înscriși.
•       Voluntari care să posteze afișe în parcuri, locuri de alergare.
•       3-6 octombrie când trebuie postate mici anunțuri in parbrizele mașinilor de pe traseu, în special Bd Unirii, Piața Alba Iulia.
•       În 7, 8, 9 OCTOMBRIE pentru a ajuta la :

1.      EXPO MARATON, pregătirea Pietei ALBA IULIA  și a traseului.
2.      BRANDING PIAȚA ALBA IULIA șI TRASEU ȘI SCOATEREA BRANDINGULUI.
3.      ÎNSCRIERE.
4.      ACTIVITĂȚILE DIN ZONELE DE START/FINISH și TURNING POINTS.
5.      OFERIREA MEDALIILOR.
6.      SUPORT LA SOSIRE și CHIP REMOVAL.
7.      ACTIVITĂȚILE PUNCTELOR DE HIDRATARE : 4 HIDRATARE + 2 BUREȚI.
8.      PREZENȚĂ LA SCENĂ.
9.      AJUTOR LA PREMIERE.
10.     MAJORETE și SUPORTERI PE PARCURS.
11.     ACTIVITĂȚI LA SPORT EXPO 7-9 octombrie.
12.     SUPORTERI PENTRU ALERGĂTORI.

Programul de la Sport EXPO va fi de dimineața până seara. Asigurăm sandwich-uri în acest an, de la City Grill.

Persoana  care gestionează voluntarii și programările lor – Bogdan Antohe, 0752 222 263; bogdan.antohe@smartatletic.ro

Pentru înscriere ca voluntar vă rugăm completați următorul chestionar:
http://www.zoomerang.com/Survey/WEB22CRKQLH8P8

Raiffeisen Bucharest International Marathon este un eveniment important pe harta Bucureştiului care creşte prin implicarea în fiecare an a mai multor parteneri, alergători şi susţinători ai cauzelor. Maratonul are loc între 7- 9 octombrie 2011.

Competitia este acreditata international, inscrisa in lista oficiala a maratoanelor lumii si afiliata AIMS (Asociaţia Internaţională a Maratoanelor Stradale) iar editia 2011 va gazdui in continuare Campionatul National de Maraton al Federatiei Romane de Atletism.

La editia din 2010 au participat la organizare peste 200  de voluntari si au fost stranse fonduri pentru ingrijirea a sute de bolnavi de cancer si pentru impadurirea a zeci de hectare de teren degradat.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.