Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Voluntar în Spital”

0

11898580_912413722167376_6104322692219282599_n

„Voluntar în Spital” la „Copacul cu Cǎrţi”
(29 -30 august = orele 10-12)

Sfârşitul lunii august aduce „Voluntar în Spital” la „Copacul cu Cǎrţi” din Parcul Cişmigiu. Pentru câteva ore, sâmbǎtǎ şi duminicǎ, voluntarii pǎrǎsesc saloanele spitalului şi organizeazǎ ateliere de picturǎ pentru copii.

De ce?
– voluntarilor le place sǎ iasǎ în aer liber şi vor se se bucure de ultimele zile de varǎ,
– voluntarii vor sǎ povesteascǎ oamenilor ce fac zi de zi la spital,
– voluntarii vor sǎ îşi mǎreascǎ echipa (sǎ recruteze noi membrii),
– voluntarii doresc sǎ strângǎ fonduri pentru continuarea activitǎţii lor.

Aşadar, „VOLUNTAR ÎN SPITAL” vǎ aşteaptǎ sâmbǎtǎ şi duminicǎ în Parcul Cişmigiu la „Copacul cu Cǎrţi”!
Aduceţi şi …..copiii, am pregǎtit surprize!

Event Page: https://www.facebook.com/events/702184689911693
Facebook Page: https://www.facebook.com/Voluntarinspital
Blog: https://voluntarinspital.wordpress.com/inscrieri-in-program/
10385584_738015792940504_1881595156864531182_n

Despre Voluntar in Spital

– O iniţiativǎ din comunitate pentru comunitate.
– Un program de suport prin care zilnic copiii bolnavi au acces la joacǎ într-un mediu securizant.
– O iniţiativǎ de succes ce serveşte drept model şi inspiraţie oamenilor şi organizaţiilor.
– O poveste frumoasǎ pe care eroii sǎi o scriu zilnic cu multǎ dragoste de oameni.

De la înfiinţarea programului (2013), sute de voluntari dedicaţi au desenat zâmbete pe feţele a peste 20.000 de copii spitalizaţi.

Mii de ore donate copiilor, mii de planşe colorate şi mii de culori, toate folosite pentru a ameliora stresul provocat de internare sau vizita la medic.

„Voluntar în Spital” – zilnic în slujba copiilor, pǎrinţilor şi celor care trec pragul centrelor medicale partenere (Centrul de Recuperare „Dr.N.Robanescu” şi Spitalul de Urgenţǎ pentru Copii „M.S.Curie” din Bucureşti).
„Voluntar în Spital” sau cum….. „donând timp” poţi aduce îmbunătăţiri reale în vieţile copiilor spitalizaţi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.