Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vino voluntar în echipa de organizare a Crosului Pădurii powered by Dolce Sport!

0

Iubeşti natura şi simţi că nu faci destul pentru protejarea ei, dar nici nu ştii ce ai putea să faci? Îi admiri pe cei care se implică în diverse cauze, mai ales în cele care au în vedere protejarea mediului, dar tu nu te-ai implicat până acum niciodată? Crezi că mişcarea este importantă şi îi admiri pe cei care fac sport?

Dacă răspunsul la întrebările de mai sus este, în mod repetitiv, doar da, atunci hai să îţi dăm o veste bună: vino să ne ajuţi în organizarea Crosului Pădurii powered by Dolce Sport (30 martie 2014, Parcul Tineretului, Bucuresti) ca voluntar şi astfel vei simţi că faci ceva pentru natură, că te implici într-o cauză care contează, că poţi participa la un cros ajutând la organizarea lui, că te vei putea bucura din plin de energia şi optimismul unui eveniment sportiv de masă.

crosul padurii 2014

Tu… ar trebui să fii o persoană dinamică şi activă, sociabilă şi determintată, ar trebui să doreşti să te implici şi să ajuţi la organizarea unui eveniment sportiv de masă, dedicat Pădurii Copiilor.

Dacă în aceste rânduri te-am cam descris pe tine, înseamnă că te încadrezi în profilul oricăruia dintre voluntarii noştri, pe care îi poţi vedea „în acţiune” şi în alergare aici.

Noi… avem nevoie de implicarea ta pentru: distribuirea kit-urilor de participare, înscrierea participanţilor, marcarea traseului, ajutor la start şi la finish (înmânarea medaliilor, oferirea premiilor). În funcţie de rolul tău, va fi nevoie de tine pe 28, 29 sau 30 martie 2014, aşa că salvează datele în agendă!

În schimb, noi îţi vom oferi: şansa de a face parte din echipa de organizare a unui eveniment sportiv de masă, ocazia de a cunoaşte oameni noi, experienţa de a lucra cu oameni entuziaşti şi dedicaţi şi, nu în ultimul rând, dacă vei avea nevoie, o adeverinţă care să ateste participarea ca voluntar la acest eveniment (în funcţie de implicarea şi rezultatele tale).

Te-ai hotărât deja? Iată ce paşi urmează:

  • Completează acest formular pentru înscriere www.surveymonkey.com  până pe 28 februarie 2014;
  • În perioada 21-28 martie vor fi întâlniri pe mini-echipe pentru pregătirea organizării;
  • Pe 28 şi 29 martie vom oferi kiturile alergătorilor;
  • Pe 30 martie suntem în acţiune în Parcul Tineretului.

Simplu, nu? Ne vedem acolo!

Crosul Pădurii by Dolce Sport, ajuns în 2014 la cea de-a VI-a ediţie, este un eveniment sportiv de amploare, organizat de ViitorPlus – asociaţia pentru dezvoltare durabilă, cu scopul strângerii de fonduri pentru un ambiţios proiect „de suflet” al acesteia, Pădurea Copiilor: plantarea şi îngrijirea câte unui puiet pentru fiecare copil născut în România.

crosul padurii print screen

 

Mai multe informaţii despre Crosul Pădurii aici: crosulpadurii.ro, iar despre cauzele şi activitatea deViitorPlus, aici: www.viitorplus.ro/home

 

 

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.