Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vino cu proiectul tau la BikeFest 2014!

0

Daca esti reprezentantul unui ONG sau asociatie care sustine mersul pe bicicleta, te asteptam sa te alaturi echipei BikeFest 2014, la cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor urbani!

Te provocam, pe 13 – 14 septembrie, sa ne sprjini evenimentul si sa alegi o initiativa sau un demers care conteaza, iar daca alegi sa te afli in mijlocul acestor lucruri, vei sti ca amprenta ta se regaseste in tot ceea ce se construieste.

Vino cu proiectul tau la BikeFest 2014

Tema este Biciclistul Urban, noua mobilitate urbana. Mai multe despre tema si formularul de inscriere gasesti mai jos si pe site-ul www.ivelo.ro. Proiectele pot fi inscrise in perioada 11 august – 22 august si trebuie sa acopere cel putin una dintre sectiunile evenimentului:

/ activitati velo dedicate copiilor

/ activitati velo dedicate femeilor

/ activitati velo dedicate varstnicilor

/ cicloturism

/ activitati care promoveaza ramuri distincte ale ciclismului / tipuri de biciclete / competitii

/ MTB

/ XCO, XCP

/ Fixie si Single speed (road prix, criterium, etc)

/ Bike Extrem

/ Downhill

/ etc

/ activitati de promovare a mersului cu bicicleta la serviciu/scoala/facultate

/ expozitii / proiecte multimedia

/ activitati educative / informative (legislatie, drepturi si obligatii, etc)

/ cursuri de invatare / perfectionare a mersului pe bicicleta

/ ateliere de vopsit / reparat biciclete

 

Noi te sprijinim cu:

/ spatiu acoperit de 9mp si masa din europaleti

/ acces curent electric

/ paza pe timp de noapte

/ promovare in cadrul campaniei de comunicare BikeFest 2014

/ decontare cheltuieli proiect* in valoare de maxim 100 euro

 

*Cheltuieli eligibile: produse cu factura folosite pentru desfasurarea activitatilor si aprobate in prealabil de echipa AGR. Nu se deconteaza transport, servicii sau cheltuieli cu resursele umane. Se deconteaza consumabile si materiale de comunicare.

Proiectele acceptate trebuie sa se desfasoare in ambele zile ale evenimentului (13 – 14 septembrie) in intervalul orar 10.00 – 20.00 (activitatile/ concursurile propriu-zise pot avea o durata mai scurta, insa prezenta la zona de cort trebuie sa fie constanta in intervalul orar amintit). Proiectele selectate vor fi anuntate in data de 25 august, urmand semnarea unui protocol de colaborare.

BikeFest  este organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, in cadrul celor doua zile ale evenimentului se vor organiza activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

Sarbatoarea biciclistilor urbani aduce multe noutati, un concept nou pentru Pentathlon, cu probe inedite, care vor pune la incercare abilitatile si  capacitatea de distractie ale biciclistilor urbani.

Timp de doua zile, parcul Izvor, va fi locul de desfasurare a numeroase competitii inedite, un tur ciclist de seara, cel mai mare maraton de cycling organizat pana acum in Romania, cu mai multe biciclete fata de anul trecut, un  maraton de aerobic,  super concerte, proiectie de film, workshop-uri si ateliere creative, multe premii si multa voie buna!

Toate activitatile din parcul Izvor sunt o declaratie puternica prin care sarbatorim Biciclistul Urban, ca viitor locuitor al Bucurestiului. Biciclistul Urban este acea persoana care alege bicicleta intre bicicleta si masina, care iese invingator din aceasta cursa, ceea ce nu inseamna castigarea unui trofeu, ci salvarea unui oras. Insa, putem face acest lucru doar cu ajutorul tau.

Nu rata BifeFest 2014, cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor urbani! Inscrierile incep saptamana viitoare!

Urmareste-ne pe facebook: www.facebook.com/BikeFestRomania sau pe www.ivelo.ro

Completeaza campurile de mai jos si trimite raspunsurile pe mail, la adresa office@greenrevolution.ro

Formular Call for projects – BikeFest 2014

  • Cine sunteti (numele asociatiei/grupului, prezentare max 600 caractere, date de contact)
  • Titlul proiectului:
  • Descriere proiect (cui se adresea, scop, activitati cuprinse, interval orar, max 1500 caractere)
  • Necesar
  • Incarca logo (vectorial si jpeg)

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.