Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ViitorPlus te invita la VOLUNTARIAT PRIN ANTREPRENORIAT! Aplica pana in 23 octombrie 2010!

0

Eşti în anul sabatic? Vrei să faci parte din schimbarea pe care o visezi în jurul tău? Ai experienţă şi iniţiativă pentru a implementa proiecte existente cu impact pozitiv în cauze sociale şi de mediu sau pentru a da curs unor idei propuse chiar de tine?

ViitorPlus – asociaţia pentru dezvoltare durabilă te invită să desfăşori un program de voluntariat cu accente puternice de antreprenoriat! Programul de voluntariat se desfăşoară pe o durată de 3 luni pentru pregătire şi acomodare, cu posibilitatea de avansare la nivel de management de proiect pe termen lung.

Înscrie-te la preselecţie pentru a deveni:

* asistent proiect „Adoptă un copac!”
* asistent proiect „Sacoşa de pânză”
* asistent proiecte „Reciclare”
* asistent „Grafician”
* reprezentant „Buna Guvernare”
* asistent Finanţări
* asistent IT

Pentru a aplică la unul din posturile de voluntariat enumerate mai sus, te rugăm să:

1. să dai click pe fiecare din propunerile de voluntariat de mai sus şi să citeşti cu atenţie descrierea fiecăreia (http://www.viitorplus.ro/implica-te)

2. să trimiţi un CV cu scrisoare de intenţie la hr[at]viitorplus.ro până la data de 23 octombrie 2010.

În cazul în care vei fi selecţionat, interviul va avea loc în perioadă 26 sau 27 octombrie 2010.

Te asteptăm la noi!

Echipa ViitorPlus

Suntem o echipă durabilă, care face ce spune şi ştie ce face, cu entuziasm şi armonie! În 4 ani, s-a strâns o echipă care munceşte cu motivaţie şi dăruire pentru o lume mai bună, mai armonioasă, mai echitabilă, mai respirabilă, care să poata fi trăită cu placere şi lasată cu demnitate generaţiilor viitoare. Aceasta este forţa organizaţiei noastre, „esenţa tare” care se regăseşte în toate activităţile şi proiectele realizate până acum.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.