Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Viitorii designeri sunt POP ART vineri în Bucureşti. Printre ei, Alexandra Grama, o creatoare de modă de numai 18 ani

0

Prezentare de modă POP ART în cadrul MAINSTREAM IS THE NEW ART

11 tineri designeri în devenire ce demontează stereotipuri îşi expun creaţiile într-o prezentare de modă atipică în cadrul evenimentului MAINSTREAM IS THE NEW ART, pe 9 martie 2018, de la ora 19:00, la Phoenicia Grand Hotel.

La aproape 18 ani, Alexandra Grama (stilist al colecţiilor de hairdesign prezentate de Cristinei Grama – FASON Salon, elevă a Liceului de arte plastice “Nicolae Tonitza”) se alătură cu curaj temei POP ART cu o colecţie specială care “își propune să transpună ideologiile societății consumatorii și a culturii în masă, în scopul dorinței de a găsi unicul în banalul cotidianului”, alături de Alexandra Beatrice, Alexandra Costin, Alina Ispas, Carla & Ana Ivaschescu, Marigo Design, Maria Juganaru, Maria Pantazi, Mara Criveanu şi Irina Berbenita.

VIDEO: https://www.facebook.com/interactcismigiu/videos/609230609425598/

Accesul la evenimentul organizat de Club Interact Cișmigiu se face în baza unei donaţii minime recomandate de 40 de lei, fondurile obţinute fiind destinate susținerii tinerilor artiști ai secției de grafică din cadrul UNArte.

PARTENERI/ SPONSORI

Phoenicia Grand Hotel, Delta Studio, Fason Salon, Vitamin Aqua, Naan Food& Drink Studio, Raw Vegan Restaurant, Fun o’clock events

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.