Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

 VIDEO Natura la ușa ta #podcast despre Parcul Natural Văcărești

0

A fost lansat Natura la ușa ta #podcast prin care echipa Parcului Natural Văcărești își dorește să ajungă la ochii și urechile cât mai multor oameni.

Vorbim aici despre lucruri relevante din domeniul mediului și aducem la lumină subiecte importante și oameni care mișcă lucruri în domeniul mediului sau cu influență în această zonă.

În primul episod vorbim despre ce se mai întâmplă prin Parcul Natural Văcărești și cum o duce el, din punct de vedere ecologic dar și administrativ, și care sunt planurile și viziunea asociației noastre pe termen scurt, mediu și lung.

Podcast realizat de Asociația Parcul Natural Văcărești. Sunet: Electric Brother.

Grafică și montaj: Kuantum Studio.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.