Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO: FILMUL „Delta Dunarii, paradisul aproape pierdut”, peste 200 de zile de filmare in Delta Dunarii

1
Azi, Miercuri, 30 ianuarie, ora 18:30, la cinema Elvira Popescu din Bucuresti va fi proiectat in premiera documentarul „Delta Dunarii, paradisul aproape pierdut”, rezultatul a peste 200 de zile de filmare in Delta Dunarii. Documentarul este o producție Mediana Communication 2012 pentru Asociația Salvați Dunărea și Delta.
După proiecție, publicul este invitat la discuții alături de invitații noștri: Ivan PatzaichinEduard Bratfanoff (Guvernator al Rezervației Biosferei Delta Dunării), Eugen Petrescu (Societatea Ornitologică Română, Iliuță Goean (fotograf) și echipa de filmare. Discuția va fi moderată de Liviu Mihaiu, președintele Asociației Salvați Dunărea și Delta.
Filmul documentar face parte din proiectul “Delta Dunării- paradisul aproape pierdut”- campanie de informare şi conştientizare cu privire la protejarea biodiversităţii Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, implementat de Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta în parteneriat cu Administraţia Biosferei Delta Dunării, cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.

 

Afiș final proiectie documentar_var 1_low rez (1)

Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina noastră de Facebook.
Trailerul documentarului si alte minidocumentare despre specii din Delta Dunarii realizate in cadrul proiectului „Delta Dunarii, paradisul aproape pierdut” pot fi vizionate pe canalul YouTube Salvati Delta:

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Din pacate, cred ca sunt printre putinele tari europene care parca nu vrem sa ne respectam valorile. Pacat ca singura tara din Europa care a fost binecuvantata cu o astfel de minunatie a naturii o abandoneaza si o chinuie in toate formele in care se poate chinui o astfel de resursa. Trist!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.