Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vesti bune si vesti proaste, pentru domni:)

0

„…vestea rea este ca in clipa asta traiesc exact viata pe care si-au creat-o

… vestea buna este ca pot sa traiasca exact viata pe care si-o doresc.”

“UmbrellaforTwo” impreuna cu “Let’s Meet” invita exclusiv domnii la o discutie despre cea mai provocatoare misiune din viata – aceea de a fi barbat (iubit, sot, prieten, tata) joi, 15 decembrie, de la ora 20.00 la Club The Bankers, in Bucuresti. Gazda noastra va fi Dragos Nicolaescu, psiholog, coach si antreprenor.

Este un seminar interactiv, in care scopul principal va fi acela de a intelege experientele trecute si de a invata din propriile greseli. Nu ofer solutii sau indicatii despre cum ar trebui procedat in diverse situatii de viata. Imi doresc să provoc participantii să priveasca singuri in cutia lor cu experiente si dorinte, sa decida ce îsi doresc, de ce si cum pot obtine ceea ce vor. Alegerea este a lor”, spune Dragos Nicolaescu.

Seminarul este al doilea dintr-o serie de patru a caror tema este statutul de persoana “single” in societatea actuala, sub umbrela: “Pregateste-te sa deschizi cand iti bate dragostea la usa!” si de aceasta data se adreseaza exclusiv domnilor. Impreuna vom discuta despre modul in care se reflecta in viata personala alegerile facute zilnic.

Te asteptam pe 15 decembrie, la ora 20.00 la the Bankers (str Selari nr.15, Bucuresti). Anunta-ti prietenii si veniti impreuna. Intrarea este gratuita si se va face nominal, in baza listei de confirmari. Va rugam sa ne confirmati prezenta dumneavoastra la: office@umbrellafortwo.ro sau la numerele de telefon: +40 754 936 107 sau +40 724 173 277, pana pe 12 Decembrie.

———————–

Dragos Nicolaescu

Este specialist în coaching, consultant de business pentru start-up-uri vocationale, antreprenor. A lucrat 15 ani ca om de afaceri în IT&C si a condus companii cunoscute din industrie.

Umbrella for Two

Este prima agenţie de head and heart hunting din Romania dedicată celor care provin din mediul corporate şi al profesiilor liberale. Agentia a preluat  principiile de head-hunting din recrutarea profesionala si le aplica in aria sentimentala, in scopul facilitarii de relatii pe termen lung.

Let’s Meet – concepts for singles

Este o comunitate offline de singles cu operatiuni in Romania si Danemarca. Membrii Let’s Meet sunt persoane mature, serioase si educate, cu varsta cuprinsa intre 22 si 55 de ani. In Bucuresti, reteaua are mai mult de 500 de membri activi. Mai multe detalii gasiti aici: www.LetsMeet.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.