Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vernisajul Expoziţiei Colective “CONEXIUNI ȘI SEMNE”

0

Vernisajul Expoziţiei Colective “CONEXIUNI ȘI SEMNE

Vă invităm marți, 15 iulie 2014, orele 18:00, la vernisajul Expoziţiei Colective “Conexiuni și Semne” care va avea loc la Galeria SENSO (parter şi etaj), Bd. Unirii nr.15, sector 5, București.

10298691_704397249619581_7593176373187224677_n

Organizată de Catena Grup prin Programul Catena pentru Artă, în calitate de sponsor al evenimentului, ”Conexiuni şi Semne”, noua manifestare de artă deschisă la Galeria SENSO este alcătuită din şase nuclee ale unor expoziţii personale realizate de Anca Boeriu, Marius Burhan, Gelu Costea, Cristian Diţoiu, Eduard Duldner şi Vasile Tolan. Un mecenat care nu ţine seama de generaţie, cunoaştere şi recunoaştere publică, de viziune sau de abordare, ci de valoare, de dorinţa de a conferi prestanţa socială meritată propriilor alegeri.

Cuvântul de deschidere al expoziţiei va fi susţinut de criticul de artă Doina Păuleanu , director al Muzeului de Artă Constanţa.

Ceea ce îi apropie pe cei şase artişti este seriozitatea demersului pe care îl întreprind, căutarea netrucată a unor forme de exprimare compatibile cu voinţa lor de reprezentare, dar şi cu exigenţele contemporane și autenticitatea. Conexiunile pot fi găsite în numărul mare al manifestărilor expoziţionale înregistrate în ţară şi peste hotare, în comentariile critice laudative pe care opera lor le-a suscitat, în apartenenţa la direcţii personale şi ca atare privilegiate, de investigaţie plastică, în respectul pentru meşteşug, în calitatea şi profunzimea căutărilor conceptuale; în ceea ce priveşte semnele amintite în titlul manifestării, acestea se individualizează şi se disting în viziunea fiecărui participant, oferind privitorului posibilităţi neîngrădite de alegere şi apropiere.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 15 iulie –  10 septembrie 2014 şi va fi deschisă de luni până vineri între orele 11.00 – 18.00.

Atașat găsiți prezentarile tuturor celor 6 artiști.

Catena Grup, prin Programul Catena pentru Artă este sponsor al evenimentului.

Vă invităm să vizionaţi imagini din expoziţiile noastre anterioare accesând link-ul:

http://www.sensotv.ro/arte/categorie-arte-vizual

https://www.facebook.com/pages/Galeria-Senso/656699487722691

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.