Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vernisajul expoziției colective Bucureşti Optimixed la Imbold, Galeria

0

Imbold, Galeria prezintă vernisajul expoziţiei colective Bucureşti Optimixed, joi, 16 mai, începând cu orele 20:00.

Expoziţia Bucureşti Optimixed este rezultatul intervenţiei spontane a 12 tineri artişti ilustratori peste fotografiile din portofoliul lui Igu – Cristian Vasile, iniţiatorul renumitului proiect Bucureşti Optimist.

Bucuresti OptimixedBucureşti Optimixed este o iniţiativă de reactivare a singurului festival de artă digitală din România – Print Art Fest (PAF!) şi îşi propune să  scoată în evidenţă colţurile de Bucureşti care ne fac să zâmbim, prin reinterpretarea imaginilor de către artiştii invitaţi: Ghica Popa, Kitră aka Nicu Duţă, Loreta Isac, Mădălina Andronic, Adrian Laie, Artpi Arpad Rezi, Cătălin Lartist, George Roşu, Paula Rusu, Veronica Neacşu, Victor Fota, D’JR Victor Manea.

Ideea de artă remixată, pe pânză, print sau digital, le oferă artiştilor invitaţi libertatea de a transforma, parţial sau total, personaje şi peisaje urbane, prin abordarea tehnicilor care-i definesc.

Expoziţia va fi una itinerantă: între 16 şi 23 mai, lucrările vor fi găzduite de Imbold, Galeria (strada Polonă, nr. 40), fiind integrate în circuitul Romanian Design Week, iar pe 24 mai, cu ocazia Nopţii Albe a Galeriilor, Bucureştiul Optimixed se va instala în Atelierul de Print (strada Mavrogheni, nr. 10).

București Optimist: Cristian Vasile (Igu) descoperă povești “despre jumătatea plină a orașului” și le fotografiază. Proiectul a fost lansat în martie 2012, și, într-un an de existență optimistă, a strâns peste 30.000 de fani pe pagina de Facebook unde este updatat constant cu documentarele foto ale laturii pozitive a Bucurestiului.

www.facebook.com/BucurestiOptimist

Imbold, Asociația Culturală este o organizație non-guvernamentală care are ca scop promovarea industriilor creative și, în special, a artelor vizuale din România. Imbold, Galeria este primul proiect  permanent al Asociației, un spațiu neconvențional, special amenajat pentru găzduirea expozițiilor de  artă contemporană. Imbold, Galeria este completată de spațiul primitor al Acuarela, Bistro de Arte www.facebook.com/ImboldGaleria

Atelierul de Print susține artiștii români și și-a propus să aducă arta contemporană mai aproape de  publicul care o apreciază. Astfel a creat prima galerie de artă românescă online, cu lucrări oferite în  serii limitate, semnate de artiști și însoțite de certificate de autenticitate. www.atelieruldeprint.ro

Organizatori: Asociaţia Culturală Imbold, Atelierul de Print.

Parteneri: The Public Advisors, Hello Menthol, Cocoaplatybus, Illy, Materie Cenusie

Parteneri media: Sapte Seri, Modernism.ro, Feeder.ro, Metropotam.ro, TATAIA, Decat o Revista, Arhitectura, Igloo, HipMag, Radio Guerilla, WebCultura.ro, Port.ro, Orasulmeu.ro, Vernisaje.ro, Dizainar.ro, Designist.ro, Artclue.net, DecosiEco.ro, Veiozaarte.ro, Gingergroup.ro, IqAds.ro, Zepellin

Asociația Culturală Imbold este o organizație non-guvernamentală care are ca scop promovarea industriilor creative și, în special, a artelor vizuale, din România.

Afis Bucuresti Optimixed

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.