Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vernisaj însângerat: Green Monarchy by Eglantina

0

Vernisajul expoziţiei de pictură Green Monarchy-Eglantina a reunit seara trecută, în Carol 53, sute de iubitori de artă printr-un concept unic: relaţia trecut-viitor. Astfel, proiecţiile cu sânge verde scurgându-se pe pereţi realizate special pentru acest eveniment s-au îmbinat cu eleganţa arhitecturală a locaţiei. Instalaţia a fost un alt element şocant, prin faptul că un manechin era spânzurat în mijlocul încăperii, simbolizând sugrumarea tradiţiei.

Evenimentul a fost deschis prin acorduri de pian susţinute de Mircea Elisei şi dans contemporan realizat chiar de Eglantina, care a pictat live, preţ de câteva minute, un model uman. Torturile marca Tort Design, cocktailurile cu sânge verde în eprubete oferite de Laboratorul de Cocktailuri, vinurile de la Crama Cepari şi remixurile underground- Chris Kalvin au creat o atmosferă unică.

Pentru ca tabloul să fie complet, Eglantina a purtat o rochie Parlor inspirată din trecut, imaginea fiind asigurată de Canvas Image & Styling şi Ana Marin Make Up.

„Ideile Eglantinei sunt întotdeauna nebune, aşa că n-am fost deloc surprinsă când mi-a spus ce vrea de la această expoziţie. A fost mult de muncă, mult de alergat, dar din fericire a ieşit un eveniment nebun în cel mai frumos sens.”(Miruna Răduţoiu- PR Eglantina)

Expoziţia cuprinde 13 tablouri ce pot fi admirate până pe 5 noiembrie, zilnic între 14:00 şi 21:00.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.