Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Verint deschide un Centru de Cercetare & Dezvoltare Cibernetică în România

0

Verint deschide un Centru de Cercetare & Dezvoltare Cibernetică în România

Oportunitate unică pentru profesioniștii români din IT de a contribui la o lume mai sigură

București, ROMÂNIA, 31 octombrie 2018: Verint® Systems Inc. (Nasdaq: VRNT) a anunțat astăzi deschiderea unui Centru de Cercetare și Dezvoltare a Inteligenței Cibernetice în România. Acesta le va oferi profesioniștilor români în IT ocazia unică de a-și aduce contribuția la o lume mai sigură.

Noul centru R&D va avea sediul în Astoria Business Center din București, unde Verint are în plan să facă mai multe zeci de angajări în acest an și în 2019.

„Cu peste două decenii de experiență vastă în industrie, Verint este lider mondial în Inteligență Cibernetică, care este astăzi unul dintre domeniile tehnologiei cu dezvoltarea cea mai rapidă. Noul centru R&D din București reprezintă o oportunitate de dezvoltare unică, provocatoare, pentru specialiștii din IT, de a contribui la securitatea lumii în care trăim”, spune Noam Rosenfeld, Senior Vice President of R&D, Verint. „România este locul unde găsești profesioniști inovatori, pasionați, cu o pregătire de cel mai înalt nivel în diverse arii ale tehnologiei, precum analiza rețelelor, inteligența artificială, analiză predictivă, analiza big data, prelucrarea limbajului natural, recunoaștere facială, blockchain și Internet of Things”.

Profesioniștii Verint au reputația de a depăși așteptările și de a fi dedicați găsirii celor mai bune soluții pentru a-și asista clienții și colegii. Compania este un standard al profesionalismului și cultivă un mediu de lucru al integrității și inovației. Cei mai talentați și motivați specialiști din industrie aleg Verint pentru tehnologia de ultimă oră, mediul de lucru ce le oferă susținere și pentru a inova alături de echipe care îi inspiră. Fiecare dintre membrii echipei își lasă amprenta unică asupra companiei iar, la nivel de echipă, sunt preocupați să fie cei mai buni din domeniul lor și să facă lumea un loc mai sigur și mai bun.

Pentru a afla mai multe despre Verint România și oportunități locale de locuri de muncă, puteți accesa acest link.

Despre Verint Systems Inc.
Verint® (Nasdaq: VRNT) este lider global în soluții de Inteligență Acționabilă®, cu accent pe optimizarea angajamentului clienților, informații pentru securitate și fraudă, risc și conformitate. Astăzi, peste 10.000 de organizații din peste 180 de țări—inclusiv 85% din companiile aflate în topul Fortune 100—se bazează pe informații furnizate de soluțiile Verint, pentru a lua la timp decizii mai eficiente, mai bine documentate. Aflați mai multe despre cum creăm O lume mai Inteligentă cu Inteligență Acționabilă® la www.verint.com.

Acest comunicat de presă conține declarații anticipative, inclusiv declarații privind așteptări, predicții, opinii, oportunități, planuri, strategii, convingeri și declarații cu efect similar legate de Verint Systems Inc. Aceste declarații anticipative nu sunt garanții ale performanțelor viitoare și se bazează pe așteptările echipei de conducere, care implică o serie de riscuri, incertitudini și ipoteze, dintre care oricare ar putea determina ca rezultatele efective să difere semnificativ de cele exprimate direct sau implicit de declarațiile anticipative. Pentru o informare detaliată cu privire la acești factori de risc, consultați Raportul nostru Anual privind formularul 10-K pentru anul fiscal încheiat la 31 ianuarie 2018, Raportul nostru Trimestrial privind formularul 10-Q pentru trimestrul încheiat la 31 iulie 2018 și alte rapoarte SEC. Declarațiile anticipative conținute în acest comunicat de presă se fac la data prezentului comunicat de presă și, cu excepția cazurilor prevăzute de lege, Verint nu își asumă nicio obligație de a le actualiza sau revizui sau de a prezenta motivele pentru care rezultatele efective pot fi diferite.

VERINT, INTELIGENȚĂ ACȚIONABILĂ, COMPANIA DE ANGAJAMENT AL CLIENȚILOR, NEXT IT, OPINIONLAB, TERROGENCE, SENSECY, SOLUȚII DE ANGAJAMENT AL CLIENȚILOR, SOLUȚII DE INTELIGENȚĂ CIBERNETICĂ, EDGEVR, RELIANT, VANTAGE, STAR-GATE, SUNTECH și VIGIA sunt mărci sau mărci înregistrate ale Verint Systems Inc sau ale filialelor sale. Alte mărci menționate sunt proprietatea deținătorilor acestora.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.