Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vanatoarea arhitecturala are o noua casa!

0

Vanatoarea de comori arhitecturale si urbane este la a sasea editie si va provoaca sa explorati un nou cartier bucurestean in aceasta primavara!

Vanatoarea s-a cuplat cu “Jocul de-a arhitexturi” si va asteapta sambata – 23 mai 2015, incepand cu ora 10:30 sa explorati Bucurestiul incepand cu o  vila construita in stil neo-românesc, cu o istorie de peste 100 de ani.

vanatoare_de_comori_3

Ai spirit de echipa? Esti dornic sa descoperi locuri mai putin umblate din Bucuresti? Esti invitat impreuna cu prietenii (echipe de minim 3 si maxim 5 „vanatori”) sa te inscrii pe pagina editiei 6.0 a vanatorii de comori pana pe 20 mai!

Veti explora impreuna locuri noi, veti privi locuri vechi cu alti ochi, veti fi creativi, veti afla lucruri inedite despre arhitectura si istoria locului, veti fotografia „comorile” gasite si va veti distra MULT – toate intr-un traseu de doua ore si jumatate.

Jurizarea se face pe baza regulamentului vanatorii, iar echipele cu cele mai mari punctaje vor fi premiate cu bunatati!

afis_Arhitext_WEB

Bunatatile de la fata locului vor fi asigurate de partenerii nostri de la Sunday Bagels.

Jocul de-a arhitexturi este un eveniment colateral al Romanian Design Week 2015

Partenerii vanatorii sunt: Revista Arhitext, Sunday Bagels, Dincolo de fatade,

D’Oro Tea

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.