Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vă mulțumim de 25.532 de ori!

0

Acesta este numărul de scanări de carduri IKEA FAMILY înregistrat în luna aprilie pentru mobilarea caselor familiale din SOS Satul Copiilor București

Bună,

Noi suntem Alexandru și Nicoleta și, alături de ceilalți copii din SOS Satele Copiilor București, vă mulțumim pentru ajutorul oferit.

Am încercat să numărăm până la 25.532 şi ne-a luat tare mult! Cei mai mici au şi renunţat. Mămica noastră ne-a spus că acest număr este egal cu toți oamenii care ne-au susținut. Suntem norocoşi că atât de multe persoane au fost alături de noi până la capăt şi ne-au ajutat să ajungem mai aproape de visul de a ne mobila căsuțele.

În curând, ne vom juca în camere  colorate, care se vor înnoi cu mobilă de la     Magazinul IKEA din București.

În luna aprilie, s-au strâns 25.352 de scanări de carduri IKEA FAMILY. Fiecare scanare de card se va transforma într-un leu donat, însă acesta este doar punctul de plecare în proiectul de amenajare a căsuțelor ca în povești.

image002

Echipa Magazinului IKEA din Zona Comercială Băneasa a început să lucreze la proiectul de design pentru casele familiale SOS și a găsit cele mai potrivite soluții de amenajare interioară pentru copiii din SOS Satul Copiilor București. Partenerii PRO NATUR (care lucrează cu IKEA România pentru a le oferi clienţilor magazinului servicii de Livrare şi Asamblare contra-cost) vor livra gratuit toate produsele către SOS Satul Copiilor București și vor asambla cu pricepere bucătăriile proiectate de echipa IKEA.

În curând, produsele atent alese, cu grijă faţă de cei mai importanţi oameni din lume, vor fi asamblate în casele în care locuiesc familii formate din 6-7 copii și o mamă SOS, ca într-o familie obișnuită, asigurând astfel o atmosferă de securitate și dragoste, care este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.

„Alături de SOS Satele Copiilor, de partenerii noștri de la PRO NATUR, dar şi de membrii IKEA FAMILY, reușim să contribuim la crearea unei vieţi de zi cu zi mai bune pentru oamenii care locuiesc în comunitatea din apropierea magazinului nostru. Pentru această inițiativă, am organizat campania de strângere de fonduri în luna aprilie și acum vom începe să amenajăm casele în care locuiesc Alexandru, Nicoleta, alți copii ca ei, precum şi mamele SOS care îi îngrijesc. Le mulțumim clienților Magazinului IKEA din București pentru numărul mare de scanări de carduri IKEA FAMILY la case în luna aprilie. Susținerea lor ne bucură și ne dă încredere că am pornit pe drumul cel bun cu proiectele viitoare”, spune Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

„Suntem încântați de rezultatele acestei prime etape a proiectului și așteptăm cu nerăbdare, alături de cei mici, să vedem continuarea. Faptul că au fost scanate atât de multe carduri IKEA FAMILY nu poate decât să ne bucure. Mulțumim Companiei IKEA România și clienților magazinul din București pentru susținere”, spune Carmen Brumă, Manager of Fund Development, SOS Satele Copiilor România.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.