Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UNVEILED, Targ de moda dedicat tinerilor designeri romani

0

UNVEILED – Meet the Makers Behind the Labels!

Sâmbătă și duminică, 26 – 27 martie 2011, între orele 12:00 – 20:00, Home Mătăsari (str. Mătăsari, nr. 17) va fi gazda celei de-a doua ediții a târgului de modă UNVEILED singurul eveniment dedicat tinerilor designeri români, aflaţi la început de drum.

Evenimentul va debuta vineri, 25 martie, de la ora 20:00, cu prezentarea câtorva dintre ținutele pe care urmează să le găsiți in cadrul târgului și continuă cu o expoziție de fotografie de modă a zece artiști novici, totul intr-o ambianță special concepută de echipa Val Decor.

Sub îndemnul “Meet the makers behind the labels”, Diana Flore, Florina Farcas, Carmen Chereceș, Raluca Popa, Sergiu Chihaia, Alina Ene, Alexandra Ivașcu, Ionuț Alexandru Botez, Andreea Alina Popescu, Anamaria Silea – Suț, Ioana Ciolacu Miron și Florentina Giol vă așteaptă cu nerăbdare pentru a vă spune povestea din spatele noilor coleții.

Cele două zile de târg vor sta sub semnul autenticității, fie că vorbim despre design vestimentar, fotografie de modă sau elemente de design interior, toate sunt realizate cu pasiune și dedicare de către cei mai tineri și talentați artiști.

Cu o experiență de peste 6 in amenajări interioare, echipa Val Decor, reprezentată de Alia Bakutayan şi Daniel Tufiş, este invitata noastră specială pentru a desavarşi aspectul creativ si nonconformist al evenimentului.

Vă aşteptăm la UNVEILED pentru experienţa unui târg de modă inedit!

Web: www.unveiled.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.